Donoussa til Aegiali færge

Donoussa Aegiali færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Blue Star Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Donoussa Aegiali færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Donoussa - Aegiali færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Donoussa Aegiali Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Donoussa Aegiali ruten er for en bil og 2 passagerer.

Donoussa Guide

Den græske ø Donoussa er del af Kykladerne og ligger omkring 16 km øst af øen Naxos og 25 km nord af øen Amorgos. Donoussa er en ganske lille ø, som måler omkring 14 kvadratkilometer. På grund af sin lille størrelse, har øen ikke meget turisme med få turistfaciliteter. Øens største by kaldes også Donoussa.

Mange besøgende bruger timerne på at svømme i det varme, krystalklare vand ud for øens strande. De fleste af strandene er ikke organiseret og er for det mest kun tilgængelig på fods. For de mere energiske besøgende, er øen ideel for vandring.

Donoussa kan nås med færge fra Piræus eller med lokal både fra Naxos og Amorgos. Den lille færge Express Skopelitis sejler mellem Naxos, Iraklia, Schinoussa, Koufonissi, Donoussa og Amorgos tre til fem dage om ugen om sommeren.