COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Mantoudi - Alonissos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Sporaderne side

Mantoudi - Alonissos færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 40 min
    • Get price

Mantoudi til Alonissos færge

Mantoudi Alonissos færgeruten forbinder Grækenland med Sporaderne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anes Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 40 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Mantoudi Alonissos ruten mellem Grækenland og Sporaderne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos ligger i Ægæerhavet og er del af Sporaderne, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger kun 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest afsideliggende af øgruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjældne fugle, delfiner og middelhavsmunkesælen. Alonnisos er omgivet af små øer, der er spredt rundt omkring i skærgården. Det er den perfekte ø for besøgende, der er efter ro og afslappende spadsereture gennem fyrreskove, olivenlunde og frugtplantager.

Besøgende, der ankommer med færge vil blive mødt af den maleriske havn og øens hovedstad Patitiri. Byen har en smuk sten belagt havnefront og dens navn stammer fra de vin presserer, der anvendes af de lokale. Øens hovedstad er Hora, og her kan besøgende nyde en dejlig udsigt over havet, stenhuse med smukke små gårdhaver, smalle gyder og en række kirker, der fanger ånden af en typisk græsk ø by.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.