Kythnos til Kea færge

Kythnos Kea færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 m.

Der er 3 overfarter Uge på Kythnos Kea ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kythnos - Kea færgeselskaber

  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 50 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kythnos Kea Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kythnos Kea ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kythnos Guide

Den græske ø Kythnos ligger i Kykladerne mellem øerne Kea og Serifos, omkring 100 km fra havnen i Piræus. Den lille ø har omkring 100 strande, selv om mange af dem er utilgængelig via vej. Hoved landsbyerne på øen kaldes Messaria eller Kythnos (kendt for Chora for de lokale) og Dryopis eller Dryopida (kendt som Chorio for de lokale). Begge landsbyerne er præget af stejle, snoede gader, ofte attrappede, som ofte er for smalle til biler. De forskellige stilarter i landsbyerne er lidt forskellige. Begge er pæne, men Choras huse er hovedsagdelig med flade tag, typisk for Kykladerne, mens Chorios huse har en tendens til at have skrå tag.

Øen kan nås med færge fra Piræus og Lavrio. Overfarten fra Piræus tager omkring 3 timer med konventionel færge og 1 time med hurtigfærge. Overfarten fra Lavrio tager omkring 2 timer. Kythnos er også forbundet med færge til øerne Serifos, Sifnos, Milos, Santorini, Sikinos, Folegandros og Kea.

Kea Guide

Den græske ø Kea er del af Kykladerne, selv om arkitekturen i bygningerne og landskabet, er forskelligt fra de andre øer i Kykladerne. Øen kaldes også Tzia, og ligger syd for Attika og overfor byen Lavrion på det græske fastland. På grund af Keas nærhed til Athen, er øen populær blandt athenerne, der besøger den på weekendture.
Øens havn ligger i den smukke lille by Korissia, som også er en af øens mest populære attraktioner. Byen kan kendes ved sine hvidkalkede huse, komplet med farverige tage, sine snoede brostensbelagte gader og smukke kirker. Øen er også populær blandt dykkere, der elsker dens krystalklare vand og rige marine liv.