Turyol
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Turyol

Turyol er et tyrkisk færgeselskab, som leverer færgeforbindelser fra Cesme og Ayvalik på vestkysten af Tyrkiet til de græske øer Chios og Lesvos.

Turyol, som transporterer titusinder af passagerer hvert år, og 65% af passagerer, der sejler fra Ayvalik til Lesvos, er et af landets mest kendte og respekterede færgeselskaber. Det hele startede i begyndelsen af det 20. århundrede, da Turyol, under tidligere navne som Motorists Association og Charter Excursion, etablerede marine transport servicer i Istanbul.

Turyol, som har en flåde på 60 skibe, bærer i dag et dagligt gennemsnit på 40,000 passagerer til Lesvos. Og i juni 2016 indførte færgeselskabet den hurtigste tilgængelige rute fra Cesme til Chios, ved hjælp af to skibe kaldet Chios og Necdet Ali Yildirim, som har et kapacitet på 670 passagerer og 40 køretøjer.

Brug directferries.dk for at finde Turyol sejlplaner, priser og booke Turyol færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Turyol med alternative færgeselskaber.

Turyol routes and ports

Alternative selskaber og ruter

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking