Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Turyol

Turyol er et tyrkisk færgeselskab, som leverer færgeforbindelser fra Cesme og Ayvalik på vestkysten af Tyrkiet til de græske øer Chios og Lesvos.

Turyol, som transporterer titusinder af passagerer hvert år, og 65% af passagerer, der sejler fra Ayvalik til Lesvos, er et af landets mest kendte og respekterede færgeselskaber. Det hele startede i begyndelsen af det 20. århundrede, da Turyol, under tidligere navne som Motorists Association og Charter Excursion, etablerede marine transport servicer i Istanbul.

Turyol, som har en flåde på 60 skibe, bærer i dag et dagligt gennemsnit på 40,000 passagerer til Lesvos. Og i juni 2016 indførte færgeselskabet den hurtigste tilgængelige rute fra Cesme til Chios, ved hjælp af to skibe kaldet Chios og Necdet Ali Yildirim, som har et kapacitet på 670 passagerer og 40 køretøjer.

Brug directferries.dk for at finde Turyol sejlplaner, priser og booke Turyol færgebilletter. Er du efter den billigste pris til din destination? Bare rolig, vi sammenligner også Turyol med alternative færgeselskaber.

Turyol ruter og havne

Alle Turyol ruter

Alternative selskaber og ruter