Thira til Serifos færge

Thira Serifos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 45 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 25 m.

Der er 16 overfarter Uge på Thira Serifos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Thira - Serifos færgeselskaber

  • Zante Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 5 t 45 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 14 Afgange Ugentlig 3 t 25 m
    • Få pris

Serifos Guide

Den græske ø Serifos ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Det er en populær ø blandt turister, som kommer for at slappe af og nyde de traditionelle hvidkalkede landsbyer, smukke havne, gyldne strande og dejlige landskaber. Sammenlignet med de andre græske øer, tiltrækker Serifos ikke et stort antal turister, hvilket betyder, at øen har formået at bevare noget af dens autentiske græske atmosfære. Besøgende til øen kan vælge at dase på en af de 72 strande eller tage en cykeltur eller vandretur på en af øens syv stier. Det mest maleriske sted på øen er landsbyen Chora, som er bygget på skråningerne af et bjerg og har en dejlig udsigt over Det Ægæiske Hav. De mest besøgte steder på øen er byerne Livadi og Livadakia.

Der er konventionelle og hurtig færger til øen. Om sommeren er der færger, der forbinder Serifos med andre nærliggende øer, såsom Sifnos, Naxos, Paros, Santorini og Kythnos.