Ermioni til Spetses færge

Ermioni Spetses færgeruten forbinder Grækenland med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Ermioni Spetses færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ermioni - Spetses færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Dagligt 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Ermioni Spetses Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Ermioni Guide

Ermioni er et populært turiststed og en lille havneby i Argolis, Peloponnese i Grækenland. Byen ligger i den sydøstlige del af Argolis, på den ægæiske kyst, og overfor øerne Hydra og Dorkos. Den gamle by stiger op ad en bakkeskråning, med flot udsigt til de nærliggende øer og en frugtbar slette. Nedenfor den nordlige bugt, dannes en naturlig havn, hvor du kan se fiskere rengører deres redskaber og små butikker og cafeer. Mandraki, mod syd, byder på et godt udvalg af restauranter, barer og traditionelle tavernaer.

Ermioni er forbundet til Piræus med færge.

Spetses Guide

Den græske ø Spetses er del af den Saroniske øgruppe og er kendt for sin lange tilknytning til flåden. Øen har formået at bevare en grad af græsk charme og her er velbevarede palæer, der bærer vidnesbyrd om øens fortid.

Øens havn ligger i Dapia, som er øens kommercielle turistcenter. September er nok det bedste tidspunkt at besøge øen på.