Agios Efstratios
Kavala
Færger til Grækenland
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Agios Efstratios til Kavala færge

Agios Efstratios Kavala færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 6 timer 20 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 35 minutter.

Der er 8 overfarter Uge på Agios Efstratios Kavala ruten mellem De Ægæiske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra De Ægæiske Øer til Grækenland side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Agios Efstratios til Kavala?

  Færgeoverfarten fra Agios Efstratios til Kavala tager ca. 6h 27m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Agios Efstratios og Kavala?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Agios Efstratios til Kavala. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Agios Efstratios til Kavala?

  Book færger fra Agios Efstratios til Kavala via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Kavala?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Agios Efstratios til Kavala med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Agios Efstratios til Kavala?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Agios Efstratios til Kavala med
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Agios Efstratios til Kavala?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Hellenic Seaways

Agios Efstratios Guide

Limnos, nogle gange kendt som Lemnos, er en græsk ø i Det Ægæiske Hav. De tre hovedbyer på øen er Myrina, på vestkysten, og Moudros på den østlige bred af en stor bugt midt på øen. Myrina er øens hovedstad og er en by, som er kendt for sine smukke, traditionelle brostensbelagte stræder, sine gamle sten palæer, promenaden ved havet og sit byzantinkse slot. Det imponerende slot, der har udsigt over byen, ligger på en stenet og stejl halvø. Der er mange ting at se og lave på øen. Der er Petrified Forest nør Moudros, hvor man kan se forstenede blade, frugt og palme-træer rødder, der er omkring 20-22.000 år gamle. Der er også en forhistorisk afvikling af Poliochni, som menes at være den ældste neolitiske by i Europa.

Der er færgeforbindelser fra Myrina til øerne Agios Efstratios, Lesvos og Samothrace, Piræus og Lavrio.


Kavala Guide

Den græske by Kavala er hovedstaden og hovedhavnen i Kavala-regionen og er bygget på skråningerne af Mount Symvolo, og betragtes som en af de mest maleriske byer i Grækenland. Ved at analysere de arkæologiske artefakter fundet, er byen i stand til at føre sin historie tilbage til forhistorisk tid. Byens oprindelige centrum var begrænset til Panagia distriktet, der har været beboet siden det 7. århundrede f.kr. I begyndelsen af det 16. århundrede udvidede byen sig og formået at fastholde sine nye grænset indtil 1870, selv om byen der ses i dag, kun rigtig begyndte at forme sig efter 1928.
Byens formuer var en stor del af resultatet af dens vigtige placering, dens havn og dens naturlige forsvar på halvøen, hvor den gamle by blev bygget. Besøgende vil se byens neoklassiske palæer og store tobak lagre, når de går rundt i byen.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Agios Efstratios, Limnos, Lavrio, Kirikos, Chios, Karlovassi, Psara, Vathi og Mytilene.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking