COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Symi - Rhodos er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Symi - Rhodos færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 50 min
  • Get price
  • 8 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price

Symi til Rhodos færge

Symi Rhodos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 3 gange Uge, Blue Star Ferries 5 gange Uge & Anes Ferries servicen er tilgængelig op til 8 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Symi Rhodos overfarten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Symi Guide

Symi er en lille ø i Dodekaneserne, nord for Rhodos i Grækenland.


Rhodos Guide

Den græske ø Rhodos er den største af Dodekaneserne og er populær blandt turister, især fordi den nyder omkring 300 solskinsdage om året. Øen ligger i den østlige del af Det Ægæiske Hav, nord for øen Kreta og sydøst for Athen. Øen er et populært turistmål med en smuk kystlinje, masser af kultur og et livligt natteliv.

Øens største by, Rhodos Town, er meget charmerende og besøgende vil se enorme middelalderlige befæstninger og smalle stræder, der er fulde af karakter. Dog er de nok øens strande der er dens største attraktion og grunden til at den er så populær. Mange af strandene ligger på den østlige bred. Stranden Lindos skiller sig ud, da den tilbyder den bedste strækning af sand og småsten og er tæt på Megali Paralia.

Der er daglige færgeforbindelser fra Rhodos til Piræus. Om sommeren er der også færgeforbindelser til resten af Dodekaneserne, samt Kreta og Kykladerne.