Othonoi til Korfu færge

Othonoi Korfu færgeruten forbinder Grækenland med De Ioniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Kerkyra Lines. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 55 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Othonoi Korfu færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Othonoi - Korfu færgeselskaber

  • Kerkyra Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t 55 m
    • Få pris

Korfu Guide

Den græske ø Korfu ligger ud for det græske fastland og er, dels på grund af sit dejlige middelhavsklima og strande, et populært turistmål. Sammenlignet med nogle af sine nabo øer, er Korfu en meget grøn ø og er karakteriseret af varme og tørre somre og vintre, der har tendens til at være våde, hvilket hjælper øens vegetation, der omfatter over 2 millioner oliventræer.
Den gamle by i Korfu er vidunderligt bevaret og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. Populær blandt turister er byens paladser, fæstninger og venetianske offentlige bygninger, der ligger side om side med mere beskedne bygninger langs smalle brostensbelagte gader og små afsides pladser.
Der er færgeforbindelser fra øens havn til destinationer på det græske fastland og til andre nærliggende græske øer.