Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Rosslare havn

 • Med bil

  Kørende fra Dublin skal følge N11 syd og gennem Donnybrokk og Stillorgan. Tillad op til 3 timers rejsetid. Kørende fra Cork skal følge N8 indtil Dunkettle Interchange. Følg så N25 og skift til R740 til Rosslare. Tillad op til 3 timers rejsetid.

 • Med tog

  Rosslare Europort togterminal ligger ved siden af havnen og er forbundet til mange stationer, bl.a. Dublin, Cork, Waterford og Limerick. For mere information, kontakt Irish Rail på +353 533 114.

 • Med bus

  Bus Éireann tilbyder servicer fra Dublin, Wexford, Arklow og Wicklow. For mere information, ring på +353 5322522.

 • Parkering

  Der er parkeringsplads ved havnen.

 • Adresse

  Rosslare Europort, Rosslare Harbour, Co Wexford

 • Rosslare overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rosslare før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Rosslare overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Rosslare færgeservicer

Rosslare Guide

Rosslare Guide

Rosslare strækker sig langs en bugt og er Wexfords originale ferieressort. Stedet besidder stadigvæk en kvalitet og en unikhed af dens egen. Uanset om man kommer til Rosslare for sin årlige ferie, en pause i ugen eller for en stille weekend væk, vil man opleve en varm velkomst fra byens beboere som har en stærk tradition i gæstfrihed. Rosslare er beliggende langs en 8 km prisvindende sandstrand og 8 km fra Rosslare Europort og 16 km fra Wexford by. I byen kan man nyde et tørt klima med timevis af solskin. Rosslares fremragende beliggenhed vil sørge for den aktivitet og fornøjelse eller afslapning man er efter.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking