Koufonissi til Schinoussa færge

Koufonissi Schinoussa færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 30 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 15 m.

Der er 4 overfarter Uge på Koufonissi Schinoussa ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Koufonissi - Schinoussa færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 30 m
    • Få pris
  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Koufonissi Schinoussa Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Koufonissi Schinoussa ruten er for en bil og 2 passagerer.

Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger i Kykladerne og indgår i Naxos kommune. Øen ligger sydøst for øen Naxos og vest for øen Amorgos. Koufonisia består af tre forskellige øer; Kato og Pano Koufonisia og Keros, der er ubeboet og er et beskyttet arkæologisk område. Artefakter fundet på Keros i det 20. århundrede, inkluderer en lang række kykladiske kunstværker. Kato Koufonisia er også ubeboet, og ligger ved siden af Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den mindste og tættest befolkede ø i den kykladiske øgruppe. Den lille kirke Panagia, der er bygget på en mole over gamle ruiner, er måske det mest populære syn på øen. Øens havn bruges hovedsageligt af turistbåde og fiskefartøjer. Besøgende til øen mødes af en hvid vindmølle, som er placeret på den østlige side af havnen. Hovedbyen på øen er Chora, som ligger på den sydvestlige kyst og mange huse af typisk kykladisk arkitektur.

Schinoussa Guide

Den græske ø Schinpussa er en lille og fjerntliggende ø i Det Ægæiske Hav. Den ligger syd for øen Naxos og er en del af De Små Kyklader, sammen med Koufonissia, Donoussa og Iraklia. Øens terræn består af et vildt landskab og isolerede strande, som er perfekte for besøgende, der søger fred og ro. Øen har ikke ret mange turistfaciliteter, men dem den har, synes at være tilstrækkeligt.

Øen er let tilgængelig fra Naxos, hvilket gør den til en perfekt destination for dagsture. Et populært sted på øen er kirken Panagia Akathi i Chora, som er øens vigtigste kirke.