Lesbos

Sammenlign færger fra Lesbos til De Ægæiske Øer

Der er flere færgeoverfarter fra Lesbos til De Ægæiske Øer. Færger forbinder pt. 2 havne i Lesbos med 8 Havne i De Ægæiske Øer.

Der er 27 afgange dagligt på 9 ferry routes som leveres af 2 færgeselskaber, inklusiv SeaJets & Hellenic Seaways. Den kortest overfart tager omkring 2 time 30 minut (Mesta (Chios)).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Lesbos og De Ægæiske Øer. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Lesbos De Ægæiske Øer kort

Tryk her for kort

Om Lesbos:

Lesbos er den tredjestørste græske ø beliggende i det nordøstlige Ægæiske Hav, og har et af de mest solrige klimaer i landet.

Øens landskab er både varieret og smukt, med uspolerede strande, forstende skove og arkæologiske monumenter. Men Lesbos mest attraktive træk, er nok fraværet af masseturisme, i modsætning til nogle af de andre græske øer, hvilket gør den til en af landets mest fredelige feriedestinationer.

På grund af dette er en tur til Lesbos en chance for at få en ægte græsk oplevelse med det autentiske køkken og lange strækninger af uberørt kystlinje.

Da det Ægæiske Hav er hjem til et stort antal øer, er der masser af færgeoverfarter fra Lesbos. Fra havnebyen Mytilini på den sydøstlige kyst, kan man sejle til mange øer og det græske fastland.

Om De Ægæiske Øer:

De Ægæiske Øer er en øgruppe i Det Ægæiske Hav.

Øerne, som er beliggende mellem den sydlige og østlige side af det græske fastland og vest for Tyrkiet, består af syv grupper; de nordøstlige Ægæiske Øer, Sporaderne, Euboea, De Saroniske Øer, Kykladerne, Dodekaneserne og Kreta.

Øerne i det Ægæiske Hav har krystalklart blåt vand, varme kilder, fæstnings landsbyer, rig historie, lækre skaldyr og nogle af de smukkeste strande i Grækenland. De Ægæiske Øer tilbyder dem, der besøger regionen en mindeværdig og autentisk oplevelse.

Som med mange øgrupper, er færgerejser meget populære og i mange tilfælde, den eneste måde at komme omkring på.