Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3417 ruter og 693 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Skópelos Ø

Den smukke græske ø Skopelos er en del af Thessalien regionen i det vestlige Ægæiske Hav.

Den tilbyder en mere afslappet græsk oplevelsen end de omkringliggende øer, med et kuperet landskab tildækket af pinjeskove og et par rolige feriesteder langs kysten.

Øen har længe været kendt for sin fine vin. Ifølge legenden, blev den grundlagt af Staphylos, søn af vin guden, Dionysos.

Havnen er en af de smukkeste i Grækenland, med en klynge af hvide bygninger med terrakotta-tag, en venetiansk fæstning ruin og maleriske kapeller spredt på bjergsiden.

Man kan miste sig selv i de stejle, smalle gader i Glossa, hvor man vil falde over charmerende fiskerestauranter, der serverer friskfanget fisk og lokal olivenolie. Eller man kan tilbringe sin eftermiddag med at prøve at finde øens 360 kapeller. Den ældste er basilikaen Agios Athanasios i Kastro-området, som er fra det 11. århundrede.

Bakratsa Museum i Skopelos Town ligger i et palæ fra det 18. århundrede, og byder på en række fascinerende medicinske redskaber og tøj fra den æra. Et andet bemærkelsesværdigt sted er Folklore Museum, som har en et traditionelt bryllupsværelse, brude seng og tøj.

Selvom kysten mangler lange sandstrækninger, er den stadig smuk. Milia strand i sydvest er den mest attraktive, med en lille uberørt sten og sand bred.

Skopelos er godt forbundet til de omkringliggende Sporaderne og det græske fastland. Der er hyppige hurtig færger hver dag fra Alonissos og Skiatgos, samt hyppige afgange fra Agios Konstantinos og Volos på Grækenlands østkyst.

De to havne på Skopelos er Glossa i nordvest og Skopelos Town i sydøst.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Anes Ferries
  • Få pris
 • SeaJets
  • Få pris
 • Aegean Flying Dolphins
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris

Ruter og havne i Skópelos Ø