Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2805 ruter og 679 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Skópelos Ø

Den smukke græske ø Skopelos er en del af Thessalien regionen i det vestlige Ægæiske Hav.

Den tilbyder en mere afslappet græsk oplevelsen end de omkringliggende øer, med et kuperet landskab tildækket af pinjeskove og et par rolige feriesteder langs kysten.

Øen har længe været kendt for sin fine vin. Ifølge legenden, blev den grundlagt af Staphylos, søn af vin guden, Dionysos.

Havnen er en af de smukkeste i Grækenland, med en klynge af hvide bygninger med terrakotta-tag, en venetiansk fæstning ruin og maleriske kapeller spredt på bjergsiden.

Man kan miste sig selv i de stejle, smalle gader i Glossa, hvor man vil falde over charmerende fiskerestauranter, der serverer friskfanget fisk og lokal olivenolie. Eller man kan tilbringe sin eftermiddag med at prøve at finde øens 360 kapeller. Den ældste er basilikaen Agios Athanasios i Kastro-området, som er fra det 11. århundrede.

Bakratsa Museum i Skopelos Town ligger i et palæ fra det 18. århundrede, og byder på en række fascinerende medicinske redskaber og tøj fra den æra. Et andet bemærkelsesværdigt sted er Folklore Museum, som har en et traditionelt bryllupsværelse, brude seng og tøj.

Selvom kysten mangler lange sandstrækninger, er den stadig smuk. Milia strand i sydvest er den mest attraktive, med en lille uberørt sten og sand bred.

Skopelos er godt forbundet til de omkringliggende Sporaderne og det græske fastland. Der er hyppige hurtig færger hver dag fra Alonissos og Skiatgos, samt hyppige afgange fra Agios Konstantinos og Volos på Grækenlands østkyst.

De to havne på Skopelos er Glossa i nordvest og Skopelos Town i sydøst.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Anes Ferries
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • Få pris
 • Sea Jets
  • Få pris

Skópelos Ø anmeldelser

 • "Flyingcat"

  Vi rejste over til Poros fra Piræus på Dolphin – den var til tiden og personalet var venlige og hjælpsomme.... Men tilstanden af færgen var dårlig, den er gammel og slidt, og sædenumre ignores ( og er svære at få øje på), lugten af brandstof er overvældende, og manglen på bagage opbevaring resulterede i, at der lå bagage over det hele – meget stressende. Under vores ophold på Poros modtog vi en sms fra Hellenic for at sige, at vores retur færge var blevet forsinket en time med Dolphin, og i stedet for skulle vi sejle på Flyingcat. Heldigvis havde vi tilladt masser af tid til at komme til lufthavnen fra Piræus, så dette var ikke et problem for os. Rejsen på Flyingcat var langt overlegen i forhold til Dolphin – mere rummelig, mere plads til at opbevare bagage (men ikke meget!) og generelt mere behagelig. Der er en ”business” klasse på Flyingcat, som vi nok ville have booket, hvis vi havde mulighed for at gøre det? Det er værd at bemærke, at der var en 2 dages strejke af alle færgeselskaber, mens vi var på Poros – vi var meget taknemmelige for, at vi undgik det med en dag, men nogle venner måtte finde alternativ transport fra Poros til Athen lufthavn, for at nå deres fly – de måtte selv ordne det på egne omkostninger i tid, penge og helligedage.... det var et mareridt for dem, uden assistance fra Hellenic. Vær på udkig efter en af personalet i Poros....Han har stadig brug for at lære at have tålmodgihed, vilje til at hjælpe og hvordan man smiler.... vi besluttede, at han var den mest uforskammet person, vi nogensinde har mødt.....Det var så slemt, at det fik os til at grine!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Vær forsigtig"

  Jeg havde en masse stress med at komme fra Limnos. En dag før afgangen, fik jeg en teleopringning for at fortælle mig, at min færge var blevet aflyst, og rykket til den efterfølgende dag. På grund af forsinkelsen, ville jeg ikke nå min anden færge fra Grækenland til Italien. På grund af, at det var to forskellige færgeselskaber jeg skulle rejse med, ville jeg ikke få en refundering eller lov til at ændre den. Da jeg ringede til Direct Ferries, var den første besked, at jeg ville få €40 af de €250 refunderet. Mange opkald senere til Hellenic, Anek og Direct Ferries senere, lykkedes det mig at få 95% refunderet. Det tog til sammen en hel dag med alle de opringninger. Med Direct Ferries brugte jeg 40 minutter bare på at vente i en kø, for at tale med en agent. Min anbefaling er, at booke en færge, tage den, og derefter booke den anden færge. Planlæg lidt ekstra tid i tilfælde af, at din færge er aflyst. Jeg endte med at måtte køre fra Kavala til Norditalien med to hunde alene, mens jeg var 31 uger henne.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Athen"

  Færgen var to timer forsinket, men det var en behagelig og rolig tur. Vi valgte dette selskab, da det var den hurtigste tur til Athen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Skibet var til tiden i begge retninger. Personalet var hjælpsomme og effektive. Turen til Alonissos var rolig og begivenhedsløs, turen tilbage til Skiathos var dog som en rutschebane. Havet var meget uroligt. Jeg elskede det, men desværre var en hel del passagerer syge. Besætningen havde travlt med at dele syge poser og venlighed ud til de ramte.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Skópelos Ø