Piræus til Anafi færge

Piræus Anafi færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 10 timer 10 minutter mens Anek Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t 40 m.

Der er 4 overfarter Uge på Piræus Anafi ruten mellem Athen og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Anafi færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 10 m
    • Få pris
  • Anek Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Anafi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Anafi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen, og Athen centrum ligger kun omkring 12 km fra havnen. Piræus center er generelt fyldt med trafik og har en tendens til ikke at være et sted, som turister besøger. Området har mange af de faciliteter, man ville forvente af en lokal by; banker, offentlige bygninger, gågader og lignende. Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Harbour er nok den mest attraktive del af Piræus, og her er et godt udvalg af restauranter, cafeer og barer.

Piræus er Grækenlands hovedhavn og den største i Europa (og den tredjestørste i verden). Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, barer og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Anafi Guide

Den græske ø Anafi er del af Kykladerne og ligger øst for øen Santorini. Ifølge legenden, er Anafi, som er et paradis af uberørt skønhed og ”eksotiske” strande med krystalklart hav, dukket op fra bunden af Det Ægæiske Hav for at give husly til argonauterne. Hvis du nærmer dig øen fra bugten Ayios Nikolaos vil du se den maleriske by lagt ud foran dig. Den blev bygget på ruinerne af en venetiansk borg og er karakteriseret af smalle sten gyder og hvidkalkede huse.

Rock of Kalamos, på den østlige del af øen, er en populær attraktion. Det er den næsthøjeste monolitiske kalksten efter Gibraltar og er især populær blandt bjergbestigere, der nyder udfordringen. Af interesse er også Apollon-templet i Anafian og klosteret Zoodochos Piyi som er placeret på bunden af klippen.