Kos til Lipsi færge

Kos Lipsi færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 45 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 10 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 20 m.

Der er 12 overfarter Uge på Kos Lipsi ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kos - Lipsi færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 2 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 10 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kos Lipsi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kos Lipsi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kos Guide

Den græske ø Kos er del af Dodekanserne, og ligger omkring 4 km fra kysten i Bodrum i Tyrkiet. Øen er omkring 40 km lang og 8 km bred og har en række byer og landsbyer. Den største by og havn kaldes også Kos, og øens øvrige landsbyer inkluderer Kefalos, Tingaki, Kardamena, Mastihari, Antimachia, Marmari og Pyli. Der er masser at lave her i Kos by. Der er masser af restauranter, barer og klubber i byen, hvilket har gjort øen til et populært feriested.

Der er daglige færgeforbindelser mellem Kos og Piræus, samt færgeforbindelser mellem Kos og resten af Dodekanserne, øerne i det nordøstlige ægæiske hav og Tyrkiet.

Lipsi Guide

Lipsi er en græsk ø, som er del af Dodekaneserne og ligger mellem øerne Patmos og Leros. Øen, der kan føre sin historie tilbage til forhistorisk tid, er den største ø blandt et kompleks af mindre øer og holme. Øen, som vi kender den i dag, blev grundlagt i 1669 af en Ilias og blev senere officielt forenet med Grækenland i 1948. Populære attraktioner på øen inkluderer kirken Aghios Ioannis, Theologos som ligger ved siden af rådhuset og museet. I kirken kan man se ikonet Panagia the Mavri (Den Sorte Madonna), der går tilbage til omkring år 1500. Af interesse er også det kirkelige Folklore Museum, som har kirkelig levn og en lille arkæologisk samling.