COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alonissos - Mantoudi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sporaderne til Grækenland side

Alonissos - Mantoudi færgeselskaber

    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 50 m
    • Få pris

Alonissos til Mantoudi færge

Alonissos Mantoudi færgeruten forbinder Sporaderne med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anes Ferries. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 50 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Alonissos Mantoudi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos er del af Sporaderne, som ligger i Det Ægæiske Hav. De andre øer i øgruppen er Skiathos og Skopelos. Øens største landsby, også kaldet Alonnisos, ligger på den sydlige del af øen og er kendt lokalt som Chora. Bugten i den sydlige ende af øen kaldes også Alonnisos.

Øens hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sydøstlige kyst. Herfra er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Der er også færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Skyros.