COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alonissos - Mantoudi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Sporaderne til Grækenland side

Alonissos - Mantoudi færgeselskaber

    • 7 Sailings Weekly 2 hr 15 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 40 min
    • Get price

Alonissos til Mantoudi færge

Alonissos Mantoudi færgeruten forbinder Sporaderne med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anes Ferries sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 15 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 40 minutter.

Der er 9 overfarter Uge på Alonissos Mantoudi ruten mellem Sporaderne og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos er del af Sporaderne, som ligger i Det Ægæiske Hav. De andre øer i øgruppen er Skiathos og Skopelos. Øens største landsby, også kaldet Alonnisos, ligger på den sydlige del af øen og er kendt lokalt som Chora. Bugten i den sydlige ende af øen kaldes også Alonnisos.

Øens hovedhavn er Patitiri, som er beliggende på den sydøstlige kyst. Herfra er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki på fastlandet. Der er også færgeforbindelser til øerne Skiathos, Skopelos og Skyros.