COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tinos - Mykonos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Tinos - Mykonos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 35 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 14 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 25 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 20 min
  • Get price

Tinos Mykonos færge anmeldelser

 • "Tinos til Mykonos Cyclades Fast Ferries "

  Selvom færgen var forsinket, nok pga. det urolige vejr, var overfarten fremragende og færgen første klasse.

  'Theologos P' travelled on Theologos P

  Læs mere Læs mindre

Tinos til Mykonos færge

Tinos Mykonos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 5 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 4 gange dag, SeaJets 7 gange Uge, Golden Star Ferries 14 gange Uge & Minoan Lines servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 57 overfarter Uge på Tinos Mykonos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 5 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tinos Guide

Den græske ø Tinos ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen var oprindeligt navngivet Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nu hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en af de største kirker i Grækenland. Kirken blev bygget på det sted, hvor et ortodoks billede af Jomfru Maria blev fundet, efter en vision af nonnen Pelagia, mellem 1823 og 1831. Den rummelige kirke, som er af traditionel arkitektonisk stil, har mange buer og består af to etager med mange mindre bygninger på sin gårdplads.

Tinos er forbundet med båd til havnene i Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos og næsten alle de kykladiske øer.


Mykonos Guide

Den græske ø Mykonos er en af Kykladerne og er berømt for sin unikke glamour og typiske græske personlighed. Øens hovedstad er Mykonos by, eller Hora, som er centeret for øens turistindustri. I byen vil besøgende finde den charmerende gamle færgehavn, de mange tavernaer, som ligger langs kysten, museer, dyre butikker og typiske græske hvidkalkede huse, især i Lille Venedig kvarteret. Trods alt det, Mykonos by har at byde på, er øens største attraktion for besøgende nok de mange strande, som har gyldent sand.

Der er to havne på øen. Den gamle Mykonos Havn, hvor alle passagerfærger ankommer og New Port of Tourlos, der bruges mest af krydstogtskibe. Der er færger fra Mykonos til Piræus og Rafina på det græske fastland og de øvrige kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta.