Tinos til Piræus færge

Tinos Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 20 minutter mens Blue Star Ferries servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 4 t 45 m.

Der er 4 overfarter Uge på Tinos Piræus ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Tinos - Piræus færgeselskaber

  • Minoan Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t 20 m
    • Få pris
  • Blue Star Ferries
    • 3 Afgange Ugentlig 4 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Tinos Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tinos Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tinos Guide

Den græske ø Tinos ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen var oprindeligt navngivet Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nu hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en af de største kirker i Grækenland. Kirken blev bygget på det sted, hvor et ortodoks billede af Jomfru Maria blev fundet, efter en vision af nonnen Pelagia, mellem 1823 og 1831. Den rummelige kirke, som er af traditionel arkitektonisk stil, har mange buer og består af to etager med mange mindre bygninger på sin gårdplads.

Tinos er forbundet med båd til havnene i Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos og næsten alle de kykladiske øer.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.