Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Dover havn

 • Med bil

  Dover ligger ca. 113 km fra London. Kørende fra M2 skal følge A2 til Dover og kørende fra M20 skal følge A20 til Dover. Havnen er tydeligt skiltet.

 • Med tog

  Dover havn ligger øst af byen og kan nemt nås på fods eller med bus eller taxi fra Dover Priory Station. Der er servicer fra London Victoria og London Charing Cross til Dover Priory Station. Rejsetiden er ca. 1 time og 45 minutter. For mere information, besøg venligst vores tog til Dover Priory side.

 • Med bus

  Der er regulære National Express busservicer fra London Victoria busstation. Rejsetiden er 2½ timer. Andre busservicer ankommer til busstationen i Dover center.

 • Parkering

  Parkering er ledig for alle passagerer ved parkeringshuset ved indgangen til havnen.

 • Adresse

  Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA

 • Dover overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Dover før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Dover overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Dover færgeservicer

Dover Guide

Dover Guide

Dover er beliggende i regionen Kent på Englands sydøstlige tip og er landets tætteste geografiske punkt til Europa. Dover tilbyder det bedste fra de engelske byer. Her er kyst, en smuk strand, en mole og en stilfuld marina. Der er også Dovers rige historie som man kan opdage i seværdigheder, slottet og audio-visuelle præsentationer. De verdenskendte ’White Cliffs of Dover’ tilbyder et udvalg af vandreture og herfra er der spektakulære udsigter over den engelske kanal. Mange moderne udviklinger har taget mange af Dovers historiske bygninger, men der er stadig mange steder som bevares for kommende generationer. Dover er så gammel som civilisationen selv og man kan kun vente på at se hvilke historiske begivenheder der vil bringe byen tilbage til historiebøgerne.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking