Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sitia - Athen (Piræus) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sitia til Athen (Piræus) færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kreta til Athen side

Om bord på færgerne

Sitia - Athen (Piræus) færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 21 hr
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 11 hr 10 min
    • Get price

Sitia til Piræus færge

Sitia Piræus færgeruten forbinder Kreta med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Anek Lines sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 21 timer mens Blue Star Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 11 timer 10 minutter.

Der er 4 overfarter Uge på Sitia Piræus ruten mellem Kreta og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den græske ø Kreta i Det Ægæiske Hav. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøgt så meget af turister og er ikke særlig veludviklet.

Havnen i Sitia forbinder Sitia og det østlige Kreta med andre græske øer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina, der kan rumme mindre fiskerbåde og lystbåde.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.