Sitia til Piræus færge

Sitia Piræus færgeruten forbinder Kreta med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Lines. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sitia Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sitia til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kreta til Athen side

Sitia - Piræus færgeselskaber

  • Anek Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 20 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sitia Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sitia Piræus ruten er for en bil og 1 passager.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den græske ø Kreta i Det Ægæiske Hav. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøgt så meget af turister og er ikke særlig veludviklet.

Havnen i Sitia forbinder Sitia og det østlige Kreta med andre græske øer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina, der kan rumme mindre fiskerbåde og lystbåde.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den trejde største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, på trods af, at den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalendene dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal. En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, barer og natklubber, blev ombygget for OL i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget.