Sitia til Piræus færge

Sitia Piræus færgeruten forbinder Kreta med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Anek Lines. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 20 timer 25 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Sitia Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Sitia - Piræus færgeselskaber

  • Anek Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 20 t 25 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sitia Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sitia Piræus ruten er for en bil og 1 passager.

Sitia Guide

Havnebyen Sitia ligger på den græske ø Kreta i Det Ægæiske Hav. Sitia ligger øst for Agios Nikolaos og nordøst for Lerapetra. Byen er generelt ikke besøgt så meget af turister og er ikke særlig veludviklet.

Havnen i Sitia forbinder Sitia og det østlige Kreta med andre græske øer, samt havnen i Piræus. Byen har også en marina, der kan rumme mindre fiskerbåde og lystbåde.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.