Thessaloniki
Mytilene
Færger til Lesbos
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Thessaloniki til Mytilene færge

Thessaloniki Mytilene færgeruten forbinder Grækenland med Lesbos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer 5 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 10 minutter.

Der er 2 overfarter Uge på Thessaloniki Mytilene ruten mellem Grækenland og Lesbos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Lesbos side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Thessaloniki til Mytilene?

Færgeoverfarten fra Thessaloniki til Mytilene tager ca. 10h 07m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Thessaloniki og Mytilene?

Der er 2 populære færgeoperatører for Thessaloniki til Mytilene. Disse er
  • Hellenic Seaways
  • SeaJets

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Thessaloniki til Mytilene?

Book færger fra Thessaloniki til Mytilene via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Hvad er afstanden fra Thessaloniki til Mytilene?

Afstanden mellem Thessaloniki og Mytilene er ca. 233 sømil.

Thessaloniki Guide

Thessaloniki er den næststørste by i Grækenland, og også hovedstaden i den makedonske region i landet. Byen ligger på den nordlige kant af Thermaikos bugten og er afgrænset af Mount Chortiatis mod sydøst og Golften mod øst. Byen blev grundlagt af Kassander af Mecedon i år 315 f.kr, og blev en vigtig by i romertiden, da den blev den næststørste og rigeste by i det byzantinske rige. Byen blev erklæret et Unesco verdensarv område på grund af de mange byzantinske monumenter i byen. Der er også en række romerske, osmanniske og sefardiske jødiske monumenter. Thessaloniki betragtes som den kulturelle hovedstad i Grækenland og har mange teatre og spillesteder.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Varthi via Lemnos, Mitilini og Chios og derefter videre til Kavala. Passagerfaciliteter i havnen inkluderer venteværelser, cafeer, informationsskranker og offentlige telefoner.


Mytilene Guide

Den antikke græske by Mytilene er hovedstaden på øen Lesbos, der ligger i den nordøstlige del af det Ægæiske Hav, og er også hjemsted for øens havn. Mytilene er bygget på syv bakker og overser Gateluzzi fæstning. Byen har et livligt natteliv og har dejlige hoteller, restauranter og rekreative faciliteter.

Populære attraktioner i byen inkluderer Gateluzzi Slot, kirken Agios Therapon med sin prægtige kuppel og Statue of Liberty. Mange af byens beboere mødes i området omkring Sappho Square, og også omkring den nye sydlige havn, hvor der er mange barer og cafeer.

Der er færgeforbindelser fra Mytilene til Lemnos, Chios, Ayvalik, Piræus og Thessaloniki.


Thessaloniki til Mytilene Færgefartplaner

Færgefartplaner mellem 15/07/2024 og 21.07.2024


Færgeselskab Afgangstid Ankomsttid Sejltid Sejladsdage
SeaJets 07:00 14:10 7 timer 10 minutter Fri
Hellenic Seaways 16:00 05:05 13 timer 5 minutter Mon

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking