COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Koufonissi - Katapola er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Koufonissi til Katapola færge alternativer

Om bord på færgerne

Koufonissi - Katapola færgeselskaber

    • 8 Sailings Weekly 25 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 30 min
    • Get price

Koufonissi til Katapola færge

Koufonissi Katapola færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 25 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 15 overfarter Uge på Koufonissi Katapola ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger i Kykladerne og indgår i Naxos kommune. Øen ligger sydøst for øen Naxos og vest for øen Amorgos. Koufonisia består af tre forskellige øer; Kato og Pano Koufonisia og Keros, der er ubeboet og er et beskyttet arkæologisk område. Artefakter fundet på Keros i det 20. århundrede, inkluderer en lang række kykladiske kunstværker. Kato Koufonisia er også ubeboet, og ligger ved siden af Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den mindste og tættest befolkede ø i den kykladiske øgruppe. Den lille kirke Panagia, der er bygget på en mole over gamle ruiner, er måske det mest populære syn på øen. Øens havn bruges hovedsageligt af turistbåde og fiskefartøjer. Besøgende til øen mødes af en hvid vindmølle, som er placeret på den østlige side af havnen. Hovedbyen på øen er Chora, som ligger på den sydvestlige kyst og mange huse af typisk kykladisk arkitektur.


Katapola Guide

Katapola, en af Amorgos to havne, er et lille, levende samfund. Dens havnefront er linet med cafeer, taverner og fortøjninger for fiskerbåde og besøgende sejlbåde.