COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Koufonissi - Katapola er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Koufonissi til Katapola færge alternativer

Om bord på færgerne

Koufonissi - Katapola færgeselskaber

  • 9 Sailings Weekly 25 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 25 min
  • Get price

Koufonissi til Katapola færge

Koufonissi Katapola færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 9 gange Uge, SeaJets 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 23 overfarter Uge på Koufonissi Katapola overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Koufonissi Guide

Den græske ø Koufonisia ligger i Kykladerne og indgår i Naxos kommune. Øen ligger sydøst for øen Naxos og vest for øen Amorgos. Koufonisia består af tre forskellige øer; Kato og Pano Koufonisia og Keros, der er ubeboet og er et beskyttet arkæologisk område. Artefakter fundet på Keros i det 20. århundrede, inkluderer en lang række kykladiske kunstværker. Kato Koufonisia er også ubeboet, og ligger ved siden af Pano Koufonisia, Shoinousa og Kero. Pano Koufonisia er den mindste og tættest befolkede ø i den kykladiske øgruppe. Den lille kirke Panagia, der er bygget på en mole over gamle ruiner, er måske det mest populære syn på øen. Øens havn bruges hovedsageligt af turistbåde og fiskefartøjer. Besøgende til øen mødes af en hvid vindmølle, som er placeret på den østlige side af havnen. Hovedbyen på øen er Chora, som ligger på den sydvestlige kyst og mange huse af typisk kykladisk arkitektur.


Katapola Guide

Katapola, en af Amorgos to havne, er et lille, levende samfund. Dens havnefront er linet med cafeer, taverner og fortøjninger for fiskerbåde og besøgende sejlbåde.