Agistri til Piræus færge

Agistri Piræus færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Saronic Ferries. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Agistri Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Agistri - Piræus færgeselskaber

  • Saronic Ferries
    • 3 Afgange Dagligt 1 time 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Agistri Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Agistri Piræus ruten er for en bil og 1 passager.

Agistri Guide

Den Saroniske ø Agistri ligger 55 minutter fra Piraæus, hovedhavnen i Athen, og kun 10 minutter fra Aegina ø. Agistri er den største af øerne mellem Aegina og kystlinjen af Epidavros. Den dækker et areal på 14.000 kvadratmeter og har tre mindre øer i nærheden; Moni på i øst, Kira i vest og Metopi i nordøst. På den nordlige side af øen, der er en form af høje terrasser på Mandraki bugt. På terrasserne kan man se spor af gamle bygninger. Artefakter er blevet fundet på overfladen, som viser beboelse fra den første helladic alder op til hellenistiske. Stenredskaber er også fundet.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.