Volos til Alonissos færge

Volos Alonissos færgeruten forbinder Grækenland med Sporaderne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 7 gange Uge, Anes Ferries 3 gange Uge & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Volos Alonissos overfarten mellem Grækenland og Sporaderne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Volos - Alonissos færgeselskaber

 • Hellenic Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t 35 m
  • Få pris
 • Anes Ferries
  • 3 Afgange Ugentlig 5 t 30 m
  • Få pris
 • Aegean Flying Dolphins
  • 6 Afgange Ugentlig 3 t 5 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Volos Alonissos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Volos Alonissos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Volos Guide

Den græske by og havn Volos ligger i Thessalien, Grækenland og er omkring 325 km nord for Athen og 215 km syd for Thessaloniki. Byens havn er regionens eneste adgang til havet og byen er hovedstaden i Magnesia Region. Volos havn er en af de nyeste havne i Grækenland med mange bygninger, som blev bygget efter 1955, da et jordskælv ødelagde meget af det der var før. Thessalien Universitet er beliggende i byen, som også er et center for fremstilling, service og turisme i regionen. Byen spillede en vigtig rolle i De Olympiske Lege i 2004.

Volos betragtes som en af de smukkeste byer i Grækenland og dens lange historie kan ses i dens bygninger. De mange boliger, kommunale bygninger, museer, tidligere industrielle bygninger og kirker er alle sammen med til at gøre Volos til et sted, der er værd at besøge.

Der er færgeforbindelser fra Volos havn til Skiathos, Alonissos, Glossa og Skopelos.

Alonissos Guide

Den græske ø Alonnisos ligger i Ægæerhavet og er del af Sporaderne, sammen med Skopelos og Skiathos. Skopelos ligger kun 3 km øst for Alonnisos. Det er den mest afsideliggende af øgruppen og hjemsted for National Marine Park, som er et paradis for sjældne fugle, delfiner og middelhavsmunkesælen. Alonnisos er omgivet af små øer, der er spredt rundt omkring i skærgården. Det er den perfekte ø for besøgende, der er efter ro og afslappende spadsereture gennem fyrreskove, olivenlunde og frugtplantager.

Besøgende, der ankommer med færge vil blive mødt af den maleriske havn og øens hovedstad Patitiri. Byen har en smuk sten belagt havnefront og dens navn stammer fra de vin presserer, der anvendes af de lokale. Øens hovedstad er Hora, og her kan besøgende nyde en dejlig udsigt over havet, stenhuse med smukke små gårdhaver, smalle gyder og en række kirker, der fanger ånden af en typisk græsk ø by.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Volos, Agios Konstantinos og Thessaloniki, Skiathos, Skopelos og Skyros.