COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dodekanisos Seaways

Som navnet antyder, leverer Dodekanisos Seaways færgeruter rundt Dodekaneserne i Grækenland.

Færgeselskabet blev oprettet i 1999, og leverer daglige afgange som forbinder øerne Rhodos, Symi, Kos, Kalymnos, Leros, Leipsi, Patmos, Agathonisi, Halki, Tilos, Nisyros og Kastellorizo med deres tre skibe – Dodekanisos Price, Dodekanisos Express og Panagia Skiadeni.

Dodekanisos Seaways giver stor støtte til lokale og turister i Dodekaneserne, og er som et resultat gentagne gange blevet belønnet for deres sociale bidrag til regionen.

Se Dodekanisos Seaways sejlplaner, priser og book Dodekanisos Seaways færgebilletter med directferries.dk. Leder du efter en alternative rute eller færgeselskab? Bare rolig, vi sammenligner Dodekanisos Seaways med alternative færgeselskaber for at hjælpe dig med at vælge.

Alle Dodekanisos Seaways ruter

Dodekanisos Seaways kundeanmeldelser

 • "Lovely"

  Beautyful view.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rhodos til Tilos og retur"

  Absolut strålende! Til tiden. Fantastisk i alle henseender.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fik os der"

  Vi tog færgen fra Rhodos til Kos og tilbage igen en uge senere. Den var til tiden, boarding var hurtig og nem, sæder behagelige og punktlig ankomst. Kan ikke kommentere catering osv, da vi ikke brugte den. Ville have det fint med at bruge igen i fremtiden.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fremragende dagstur"

  Vi tog en tur fra Rhodos til Symi på en søndag, og servicen var fremragende. Billetpersonalet og besætningen var alle yderst hjælpsomme, færgefaciliteterne var omfattende, og færgen var til tiden. Kan stærkt anbefales.

  Læs mere Læs mindre