Aegiali til Piræus færge

Aegiali Piræus færgeruten forbinder Kykladerne med Athen. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Blue Star Ferries. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 5 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Aegiali Piræus færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Aegiali til Piræus færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Aegiali - Piræus færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 4 Afgange Ugentlig 8 t 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Aegiali Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Aegiali Piræus ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den trejde største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, på trods af, at den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalendene dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal. En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, barer og natklubber, blev ombygget for OL i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget.