Andros til Syros færge

Andros Syros færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 55 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t.

Der er 2 overfarter Uge på Andros Syros ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Andros - Syros færgeselskaber

  • SeaJets
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 55 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 3 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Andros Syros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Andros Syros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Andros Guide

Den græske ø Andros er den nordligste ø i Kykladerne og ligger omkring 10 km sydøst for Euboea og omkring 3 km nord for Tinos. Øen, som er meget bjergrig, er omkring 40 km lang og 16 km bred. Øens største byer er Andros, Gavrio, Batsi og Ormos Korthiou. Sariza er en populær attraktion. Palaeopolis, øens hovedstad, blev bygget ind i en stejl bjergskråning.

Der er færgeforbindelser fra Andros til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Ios, Santorini, Komolos, Naxos, Anafi, Amorgos, Kreta, Rhodos, Dodekanserne og De Ægæiske Øer.

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne, og er usædvanlig, da dens arkitektur er mere middelalderlig end den typiske kykladiske arkitektur. Øens hovedstad er Ermoupolis, og her kan man se nogle fine eksempler på venetianske palæer. I Vaporia kvarteret kan besøgende finde dejlige, store kirker og imponerende neoklassiske bygninger, såsom rådhuset og Apollo Theatre. Øens strande er også populære, og de er godt udstyret til turister og har et godt udvalg af faciliteter.

Øen kan føre sin historie tilbage til det 3. århundrede f.kr., hvor tegn på beboelse er blevet fundet i Halandriani og Kastri delene af øen. Artefakter fundet viser, at der var en slags metal workshop på øen, som muligvis havde handelsforbindelser med Lilleasien.