COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Fournoi - Agios Kirikos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Fournoi til Agios Kirikos færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra De Ægæiske Øer til Ikaria side

Fournoi - Agios Kirikos færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 20 min
    • Get price
    • 3 Sailings Weekly 20 min
    • Get price

Fournoi til Agios Kirikos færge

Fournoi Agios Kirikos færgeruten forbinder De Ægæiske Øer med Ikaria og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 20 minutter.

Der er 5 overfarter Uge på Fournoi Agios Kirikos ruten mellem De Ægæiske Øer og Ikaria. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Fournoi Guide

Fournoi er en øgruppe bestående af små græske øer, der ligger mellem øerne Ikaria, Samos og Patmos i det ægæiske hav. Øens største by, også kaldet Fournoi, er også øens hovedhavn. Den uspolerede ø er rig på historie og har mange fortidsminder placeret rundt omkring på øen, som kan dateres tilbage til forskellige perioder. Mest populære blandt besøgende er det gamle tempel i Kamari, det gamle stenbrud Petrokopio og helligdommen til Poseidon ved Agia Triada. Den vigtigste indtægtskilde for øens indbyggere er fiskeri, landbrug og selvfølgelig turisme. Der er en række smukke strande på øen, såsom Vlychada, Vitsilia, Petrokopio, Elidaki og Bali.


Agios Kirikos Guide

Byen Agios Kirykos ligger på den græske ø Ikaria, i den nordlige del af Det Ægæiske Hav. Mange sejlere og kaptajner byggede deres huse i Agios Kirykos, som er øens hovedstad, hvilket gav byen en meget autiske følelse. Mange af udstillingerne i det ærkæologiske museum er blevet fundet på havbunden og derfor fortsætter det nautiske tema. Havet omkring øen er, ifølge myten, hvor sønnen af Daedalus landede da solen brændte hans voks vinger.

Øens terrænet er hovedsageligt bjergrigt og dækket af træer. Radi skoven, del af ordningen Natura 2000, anses for at være den ældste på Balkan.

Øen er tilgængelig med båd fra havnene i Piræus og Kavala.