Sikinos til Sifnos færge

Sikinos Sifnos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Aegean Speed Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 10 minutter mens Zante Ferries servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 3 t 20 m.

Der er 6 overfarter Uge på Sikinos Sifnos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sikinos - Sifnos færgeselskaber

  • Aegean Speed Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 1 time 10 m
    • Få pris
  • Zante Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 3 t 20 m
    • Få pris

Sikinos Guide

Den græske ø Sikinos er beliggende i Kykladerne, mellem øerne Ios og Folegandros. I modsætning til nogle af de andre Kykladiske øer, er Sikinos, kendt som Øen af Vin, ikke særlig veludviklet, og derfor meget mere rolig. Besøgende til øen vil finde en mere autentisk atmosfære. Der er to landsbyer på øen. Allopronia ligger på den sydlige del af øen, og er hjemsted for øens havn. Den anden landsby kaldes Chora, og er beliggende i bakkerne. Chora består af to dele; Castro mod vest og Chorio mod øst.

Der er færgeforbindelse fra øens havn til Piræus og sejltidnen er omkring 3 ½ timer med hurtigfærgen og 7 ½ timer med normal færger. Øen er også forbundet til Folegandros, Ios, Santorini, Serifos og Sifnos.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos ligger i den vestlige del af Kykladerne, og er en typisk kykladisk ø med traditionel arkitektur, rolige strande, smukke taverner og bakker. De fleste populære strande ligger på øens sydkyst og mange har blødt sand, krystalklart vand og gode faciliteter. En populær attraktion på øen er klosteret Chrissopighi, som er øens beskytter. Den mest maleriske landsby på øen er Kastro, som har udsigt over Det Ægæiske Hav på tre sider, og har smalle gader og stenbygget huse.

Øens havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er der daglige færger til øen. Færger forbinder Sifnos med Piræus og de andre kykladiske øer som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.