Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Syros - Athen (Lavrio) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Syros til Athen (Lavrio) færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Syros - Athen (Lavrio) færgeselskaber

    • 2 Sailings Weekly 5 hr 5 min
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 2 hr 35 min
    • Get price

Syros til Lavrio færge

Syros Lavrio færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 5 timer 5 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 35 minutter.

Der er 3 overfarter Uge på Syros Lavrio ruten mellem Kykladerne og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Syros Guide

Den græske ø Syros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav, omkring 145 km sydøst for Athen, den græske hovedstad. Øens historie går tilbage til omkring det 3. årtusind f. Kr. Artefakter udgravet på øen viser, at der må have været et metalarbejde laboratorium på øen, som menes at have haft et forretningsforhold til Lilleasien. Under det 6. århundrede f.kr., blev øen besat af samerne, og mange af dens beboere flyttede.

Ud over øens skønhed, har den et blomstrende kulturliv og en kærlighed til kunst. Turist bør tage sig tid til at besøge øens museer og gallerier, samt spadsere gennem de smukke landsby gader.

Der er færgeforbindelser fra øens havn til Rafina og Piræus, Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta, Thessaloniki og Skiathos.


Lavrio Guide

Lavrio er ikke så populær blandt rejsende, da byen ikke nævnes ret meget i rejsebøger om Grækenland. Dette er overraskende, især taget i betragtning af at byen er hjemstedet for det ældste og største antikke amfiteater i landet og til et kæmpe hul, der er interessant for dem, der nyder uforklarlige fænomener. I oldtiden var byen kendt for sin minedrift og industri. Der er også sølvminer i byen, der kan dateres tilbage til forhistorisk tid.
Selv om byens havn er mindre vigtig end Piræus havn, spiller den stadig en vigtig rolle i udviklingen af regionen. Havnen velkommer passagerfærger, kommercielle færger, fiskerbåde og lystbåde, og er den perfekte afgangshavn for færger til Kykladerne og øer i det østlige Ægæiske Hav.