Ermioni til Poros færge

Ermioni Poros færgeruten forbinder Grækenland med De Saroniske Øer. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 1 time.

Sejltiden og hyppigheden for Ermioni Poros færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Ermioni - Poros færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 3 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris

Gennemsnitlige Ermioni Poros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder på denne rute. De viste priser er per person.

Ermioni Guide

Ermioni er et populært turiststed og en lille havneby i Argolis, Peloponnese i Grækenland. Byen ligger i den sydøstlige del af Argolis, på den ægæiske kyst, og overfor øerne Hydra og Dorkos. Den gamle by stiger op ad en bakkeskråning, med flot udsigt til de nærliggende øer og en frugtbar slette. Nedenfor den nordlige bugt, dannes en naturlig havn, hvor du kan se fiskere rengører deres redskaber og små butikker og cafeer. Mandraki, mod syd, byder på et godt udvalg af restauranter, barer og traditionelle tavernaer.

Ermioni er forbundet til Piræus med færge.