Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3139 ruter og 739 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til De Saroniske Øer

Det Saroniske øhav består af fem fantastiske øer lige ud for kysten af Athen, Grækenland.

De har alt hvad man behøver for en fantastisk ferie; udsøgte strande, fascinerende monumenter og fine feriesteder.

Aegina er den mest populære, med en række luksus hoteller, som er familievenlige. Poros er fantastisk for vandsport, Hydra og Spetses har vidunderlig gammel arkitektur, mens Agistri er ideel for en fredfyldt getaway.

Et af de mest bemærkelsesværdige strukturer er templet Aphaia på Aegina, som har høje, storslåede søjler på en bakke dækket af fyrretræer. Arkæologer hævder, at det blev bygget i år 480 f.kr., for at fejre end lokal gud.

6 km øst for Aegina by er Paleohora, som er resterne af en byzantinsk landsby på en bjergskråning, bestående af over 30 kirke ruiner.

Hydra er et unikt sted, hvor ingen biler eller cykler er tilladt. Kimisis Tis Theotokou katedral i vesten, er en katedral fra det 17. århundrede, som er fantastisk dekorerede og som ligger tæt på havnen. Der er også et lille museum, som viser forskellige religiøse artefakter.

Gå en tur langs Spetses nordøst distrikt Dapia for en fantastisk udsigt over Anargyros Mansion, som var ejet af en velgører i begyndelsen af det 20. århundrede. I den største by, kan man tage en hestevogn gennem den smukke natur.

De Saroniske øer kan nemt nås med færge fra det græske fastland, med hyppige hurtig færger hver dag. Man kan sele fra Ermioni, Piræus og Porto Heli til alle øerne, afhængig af ens afgangspunkt.

Der er også hurtige og hyppige afgange mellem selve øerne.

Disse drives af Hellenic Seaways, der tilbyder prisbelønnede færgeservicer.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Anes Ferries
  • Få pris
 • Hellenic Seaways
  • Få pris
 • Saronic Ferries
  • Få pris
 • Aegean Flying Dolphins
  • Få pris

De Saroniske Øer anmeldelser

 • "Flyingcat"

  Vi rejste over til Poros fra Piræus på Dolphin – den var til tiden og personalet var venlige og hjælpsomme.... Men tilstanden af færgen var dårlig, den er gammel og slidt, og sædenumre ignores ( og er svære at få øje på), lugten af brandstof er overvældende, og manglen på bagage opbevaring resulterede i, at der lå bagage over det hele – meget stressende. Under vores ophold på Poros modtog vi en sms fra Hellenic for at sige, at vores retur færge var blevet forsinket en time med Dolphin, og i stedet for skulle vi sejle på Flyingcat. Heldigvis havde vi tilladt masser af tid til at komme til lufthavnen fra Piræus, så dette var ikke et problem for os. Rejsen på Flyingcat var langt overlegen i forhold til Dolphin – mere rummelig, mere plads til at opbevare bagage (men ikke meget!) og generelt mere behagelig. Der er en ”business” klasse på Flyingcat, som vi nok ville have booket, hvis vi havde mulighed for at gøre det? Det er værd at bemærke, at der var en 2 dages strejke af alle færgeselskaber, mens vi var på Poros – vi var meget taknemmelige for, at vi undgik det med en dag, men nogle venner måtte finde alternativ transport fra Poros til Athen lufthavn, for at nå deres fly – de måtte selv ordne det på egne omkostninger i tid, penge og helligedage.... det var et mareridt for dem, uden assistance fra Hellenic. Vær på udkig efter en af personalet i Poros....Han har stadig brug for at lære at have tålmodgihed, vilje til at hjælpe og hvordan man smiler.... vi besluttede, at han var den mest uforskammet person, vi nogensinde har mødt.....Det var så slemt, at det fik os til at grine!!

  Læs mere Læs mindre
 • "Vær forsigtig"

  Jeg havde en masse stress med at komme fra Limnos. En dag før afgangen, fik jeg en teleopringning for at fortælle mig, at min færge var blevet aflyst, og rykket til den efterfølgende dag. På grund af forsinkelsen, ville jeg ikke nå min anden færge fra Grækenland til Italien. På grund af, at det var to forskellige færgeselskaber jeg skulle rejse med, ville jeg ikke få en refundering eller lov til at ændre den. Da jeg ringede til Direct Ferries, var den første besked, at jeg ville få €40 af de €250 refunderet. Mange opkald senere til Hellenic, Anek og Direct Ferries senere, lykkedes det mig at få 95% refunderet. Det tog til sammen en hel dag med alle de opringninger. Med Direct Ferries brugte jeg 40 minutter bare på at vente i en kø, for at tale med en agent. Min anbefaling er, at booke en færge, tage den, og derefter booke den anden færge. Planlæg lidt ekstra tid i tilfælde af, at din færge er aflyst. Jeg endte med at måtte køre fra Kavala til Norditalien med to hunde alene, mens jeg var 31 uger henne.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Athen"

  Færgen var to timer forsinket, men det var en behagelig og rolig tur. Vi valgte dette selskab, da det var den hurtigste tur til Athen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Skibet var til tiden i begge retninger. Personalet var hjælpsomme og effektive. Turen til Alonissos var rolig og begivenhedsløs, turen tilbage til Skiathos var dog som en rutschebane. Havet var meget uroligt. Jeg elskede det, men desværre var en hel del passagerer syge. Besætningen havde travlt med at dele syge poser og venlighed ud til de ramte.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i De Saroniske Øer