Piræus til Poros færge

Piræus Poros færgeruten forbinder Athen med De Saroniske Øer og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 55 minutter mens Saronic Ferries servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 40 m.

Der er 47 overfarter Uge på Piræus Poros ruten mellem Athen og De Saroniske Øer. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Piræus - Poros færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Dagligt 55 m
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 12 Afgange Ugentlig 2 t 40 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Poros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Poros ruten er for en bil og 1 passager.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.