Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Sporaderne

Sporaderne er beliggende i det nordvestlige hjørne af Det Ægæiske Hav, og er en af Grækenlands mindre kendte øgrupper. Sporaderne omfatter 24 øer, men kun fire er beboede; Alonnisos, Skiathos, Skopelos og Skyros.

Øhavet er karakteriseret af tæt skov og stejle bakker, der ruller ned til nogle af Grækenlands fineste strande, og er en kontrast til den typiske græske ø med robuste bakketoppe spredt med hvidkalkede bygninger.

Sporaderne har et rigt og varieret dyreliv og Patitiri på Alonnisos er hjem til den innovative National Marine Park, som er den største i Europa, og må ses for enhver dyreven. Dens grundlæggende formål har været at beskytte den truede middelhavsmunkesæl og forskellige fuglearter. Man vil sandsynligvis og så se nogle delfiner på ens tur.

Som man ville forvente fra en græsk ø, er et uddrag af nationens historie let tilgængelige. På Skiathos finder man den berømte Moni Evangelistrias, som er et bakketop kloster, som blev brugt som ly for soldater, der kæmpede for uafhængighed i 1800 tallet.

For et detaljeret indblik i historien om Skyros, skal man besøge Manos Faltaits Folk Museum, som er et palæ fra det 19. århundrede, som har fascinerende udstillinger af traditionelle kostumer, keramik, dolke og fotografier.

Filmelskere kan genleve uddrag fra filmen ’Mamma Mia’ fra 2008 på Skopelos, inklusiv et besøg til det smukke Saint Loannis kapel, som blev brugt i filmen i scenen med bryllup ceremonien.

Disse fantastiske øer er perfekt til en romantisk weekend, da man kan ride gennem frodige skove og langs smukke strande på hesteryg, eller blot nyde noget udsøgt fisk og skaldyr mad med udsigt over kysten ved solnedgangen.

Man kan sejle fra Agios Konstantinos og Volos på det græske fastland til Skiathos, Skopelos og Alonissos, med hyppige afgange med Hellenic Seaways hver uge.

Der er også hyppige afgange mellem Skopelos, Alonissos og Skiathos.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Anes Ferries
  • Få pris
 • SeaJets
  • Få pris
 • Aegean Flying Dolphins
  • Få pris
 • Blue Star Ferries
  • Få pris

Ruter og havne i Sporaderne