COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Chora - Volos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Skópelos Ø til Grækenland side

Chora - Volos færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 4 hr 30 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 2 hr 20 min
  • Get price

Chora til Volos færge

Chora Volos færgeruten forbinder Skópelos Ø med Grækenland og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 14 gange Uge, Anes Ferries 1 gange Uge & Aegean Flying Dolphins servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 21 overfarter Uge på Chora Volos overfarten mellem Skópelos Ø og Grækenland og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Volos Guide

Den græske by Volos er en ganske ny by, efter græske standarder, men ruiner fundet i byen og det omkringliggende område daterer tilbage til de tidligste beboede dage af Balkan halvøen. Den moderne by blev grundlagt i det 19. århundrede, men meget af den blev ødelagt under et jordskælv i 1955. Som følge heraf blev de fleste bygninger i byen bygget efter 1955. Havnefront området har en række restauranter, cafeer og barer, og er et populært sted blandt lokale og turister. En populær attraktion er Volos arkæologiske museum, som indeholder artefakter fra så langt tilbage som bronzealderen. I byen er også det kommunale museum i rådhuset, som indeholder arbejde af moderne græske kunstnere og St. Constantine Kirke, som er en smuk bygning fra det 20. århundrede, som ligger for enden af promenaden. Der er også to arkæologiske udgravninger ikke lange ude for byen.