Naxos til Sifnos færge

Naxos Sifnos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Sea Jets sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer 35 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 9 t 15 m.

Der er 3 overfarter Uge på Naxos Sifnos ruten mellem Kykladerne og Kykladerne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Naxos - Sifnos færgeselskaber

  • Sea Jets
    • 2 Afgange Ugentlig 4 t 35 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 1 Afgang Ugentlig 9 t 15 m
    • Få pris

Naxos Guide

Den græske ø Naxos er del af Kykladerne, der ligger i det Ægæiske Hav. Naxos by, eller Chora, er øens største by og hovedstad, og ligger på øens vestkyst, og er også hjemsted til en af de største havne i Det Ægæiske Hav. Byen er populær blandt turister, og som følge heraf, er der mange barer, restauranter og cafeer.

Øen er kendt for sin mad og producering af Naxian kartofler, vin, kitron spiritus produktioner og den populære ost Graviera. Der er mange restauranter beliggende på hele øen, der serverer lokale varer til de mange turister.

Der er færgeforbindelser mellem Naxos og Piræus og de andre øer i Kykladerne.

Sifnos Guide

Den græske ø Sifnos ligger i den vestlige del af Kykladerne, og er en typisk kykladisk ø med traditionel arkitektur, rolige strande, smukke taverner og bakker. De fleste populære strande ligger på øens sydkyst og mange har blødt sand, krystalklart vand og gode faciliteter. En populær attraktion på øen er klosteret Chrissopighi, som er øens beskytter. Den mest maleriske landsby på øen er Kastro, som har udsigt over Det Ægæiske Hav på tre sider, og har smalle gader og stenbygget huse.

Øens havn ligger i byen Kamares. Om sommeren er der daglige færger til øen. Færger forbinder Sifnos med Piræus og de andre kykladiske øer som Serifos, Folegandros, Kythnos, Milos, Ios, Santorini og Kreta.