COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Poros - Piræus er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra De Saroniske Øer til Athen side

Om bord på færgerne

Poros - Piræus færgeselskaber

  • 5 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 2 hr 45 min
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Poros Piræus færge anmeldelser

 • "Hellenic Seaways tur mellem Poros og Piræus (Athen)"

  Vi bookede dette online på forhånd, og var meget tilfredse med servicen. Vi har ingen problemer med at anbefale Hellenic Seaways.

  'Flying Dolphins' travelled on Flying Dolphins

  Læs mere Læs mindre

Poros til Piræus færge

Poros Piræus færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Athen og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 gange dag, Saronic Ferries 6 gange Uge & Alpha Lines servicen er tilgængelig op til 6 gange Uge.

Der er 47 overfarter Uge på Poros Piræus overfarten mellem De Saroniske Øer og Athen og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Poros Guide

Den lille græske ø Poros er beliggende i den sydlige del af Den Saroniske Bugt og består af to øer. Spharia er den sydlige ø og Kalaureia er den nordlige ø, og den største. Der er en bro over det smalle stræde, der adskiller de to øer. Øen ligger omkring 60 km syd for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det græske fastland. Der er et par populære attraktioner på øen, inklusiv flere kapeller og kirker, som er placeret rundt på øen.

Øen er forbundet til Piræus og Galatas.


Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.