Poros til Piræus færge

Poros Piræus færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Athen og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 5 gange dagligt med en sejltid på omkring 55 minutter mens Saronic Ferries servicen sejler op til 12 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 45 m.

Der er 47 overfarter Uge på Poros Piræus ruten mellem De Saroniske Øer og Athen. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Poros - Piræus færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Dagligt 55 m
    • Få pris
  • Saronic Ferries
    • 12 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Poros Piræus Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Poros Piræus ruten er for en bil og 1 passager.

Poros Guide

Den lille græske ø Poros er beliggende i den sydlige del af Den Saroniske Bugt og består af to øer. Spharia er den sydlige ø og Kalaureia er den nordlige ø, og den største. Der er en bro over det smalle stræde, der adskiller de to øer. Øen ligger omkring 60 km syd for Piræus og 200 meter fra Peloponnes på det græske fastland. Der er et par populære attraktioner på øen, inklusiv flere kapeller og kirker, som er placeret rundt på øen.

Øen er forbundet til Piræus og Galatas.

Piræus Guide

Den græske by Piræus har en af de største havne i hele Middelhavsområdet, og den tredje største i verden, og er et hovedpunkt for færger på Det Ægæiske Hav. Piræus er en vigtig by, selvom den ofte anses som en forstad til Athen, den græske hovedstad. På trods af sin nærhed til Athen, har Piræus havnefront sit eget særlige udseende, og besøgende vil se, at de mest tiltalende dele af byen er placeret omkring det østlige kvartal, omkring Mikrolimano havn, og Zea Marina.

En populær begivenhed i byen er Ecocinema Internationale Film Festival, som holdes hvert år i slutningen af februar.

Havnefronten, som er fuld af restauranter, bars og natklubber, blev ombygget da OL blev holdt i Athen, og som følge heraf blev en ny havnefront promenade bygget, der går forbi de middelalderlige mure omkring byen. Murerne står som minde af og indsigt i byens lange fortid.