Hydra til Porto Heli færge

Hydra Porto Heli færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Grækenland. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Hellenic Seaways. Der er op til 16 afgange Uge med sejltid fra ca. 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Hydra Porto Heli færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hydra - Porto Heli færgeselskaber

  • Hellenic Seaways
    • 16 Afgange Ugentlig 45 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Hydra Porto Heli Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Hydra Porto Heli ruten er for en bil og 1 passager.

Hydra Guide

Den græske ø Hydra er beliggende i den Saroniske øgruppe i Det Ægæiske Hav, mellem den Saroniske Bugt og Argolic Golfen. Øens naturlige kilder har givet den sit navn, Hydra, som stammer fra det græske ord vand. Øens største by, Hydra Port, er hjemsted for øens havn, som ligger blandt en række restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tager højde på besøgende turister.

Den eneste mulige transport på øen er vand taxier og æsler, da biler og motorcykler er forbudt. Men de befolkede områder på øen er relativt små, og derfor er de fleste glade for at gå overalt.

Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tager mellem 1 – 3½ timer, afhængig af om man tager hurtigfærgen eller den almindelige færge. Øen er også forbundet via færge til resten af øerne i den Saroniske Golf.

Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige side af Peloponnes i Grækenland, og er en lille kystby med en stor havn. Besøgende til byen vil ofte se små fiskerbåde og lystbåde i havnen, især om sommeren, hvilket giver byen en charmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Der er et par organiserede strande i byen, men de fleste har en tendens til at være små afsides bugter, som er mere afslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er en populær destination blandt familier.