COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hydra - Porto Heli er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Hydra til Porto Heli færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra De Saroniske Øer til Grækenland side

Hydra - Porto Heli færgeselskaber

    • 8 Sailings Daily 1 hour 20 min
    • Get price

Hydra til Porto Heli færge

Hydra Porto Heli færgeruten forbinder De Saroniske Øer med Grækenland og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time 20 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 20 minutter.

Der er 56 overfarter Uge på Hydra Porto Heli ruten mellem De Saroniske Øer og Grækenland. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hydra Guide

Den græske ø Hydra er beliggende i den Saroniske øgruppe i Det Ægæiske Hav, mellem den Saroniske Bugt og Argolic Golfen. Øens naturlige kilder har givet den sit navn, Hydra, som stammer fra det græske ord vand. Øens største by, Hydra Port, er hjemsted for øens havn, som ligger blandt en række restauranter, markeder, butikker og gallerier, som alle tager højde på besøgende turister.

Den eneste mulige transport på øen er vand taxier og æsler, da biler og motorcykler er forbudt. Men de befolkede områder på øen er relativt små, og derfor er de fleste glade for at gå overalt.

Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Piræus, Athen. Overfarten tager mellem 1 – 3½ timer, afhængig af om man tager hurtigfærgen eller den almindelige færge. Øen er også forbundet via færge til resten af øerne i den Saroniske Golf.


Porto Heli Guide

Porto Heli er beliggende på den østlige side af Peloponnes i Grækenland, og er en lille kystby med en stor havn. Besøgende til byen vil ofte se små fiskerbåde og lystbåde i havnen, især om sommeren, hvilket giver byen en charmerende og kosmopolitisk fornemmelse. Der er et par organiserede strande i byen, men de fleste har en tendens til at være små afsides bugter, som er mere afslappende. Mange athenere har ferieboliger i byen, som er en populær destination blandt familier.