COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Nord Irland

Nordirland er det mindste af de fire lander, der udgør Storbritannien, og er ligger i det nordøstlige hjørne af øen Irland.

Landets størrelse taget i betragtning, er dets varitet forbløffende; fra bølgende landskab og betagende bjerge, spændende byer og landsbyer til nogle af de mest levende, kulturelt rige og historiske byer. Nordirland er et af de lande, der ikke kun lover, men leverer.

Det er også nemt at navigere i Nordirland, hvilket betyder, at det er nemt at besøge landets bedste attraktioner. Der er mange must-se steder og områder, herunder Giants Causeway, Carrick-a-Rede Rope Bridge, den historiske by Londonderry og landets hovedstad, Belfast.

Nordirland har fremragende færgeforbindelser fra England og Skotland med færger, som sejler til de store havne i Larne og Belfast. Hvis man ønsker at rejse fra det kontinentale Europa til Nordirland, kan man sejle fra Frankrig til Irland og køre over grænsen.

Populære Færgeselskaber

  • 6 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris
  • 5 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
  • 2 Afgange Ugentlig 2 t 45 m
  • Få pris

Nord Irland anmeldelser

 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Lynx min favorit"

  Hurtig, pæn færge og hvis man vil til Irland om dagen på en hurtigfærge er dette den eneste made! Stena Plus lounge er også pæn. Behagelig er ordet til at beskrive denne færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Europe, sikke et skib, 5 stjerner"

  Jeg elsker dette skib. Hun er havets dronning og en Kæmpe blandt færger. Personalet er venlige. Jeg vil anbefale morgen afgangen kl. 2:45 fra Fishguard.

  Læs mere Læs mindre
 • "Faciliteterne ombord"

  Jeg har rejst på denne færge to gange mellem Holyhead og Dublin retur. Jeg er meget tilfreds med denne tjeneste, meget familievenlig og mine børn, som er 13, 10 og 7 år elsker det. Min eneste klage er at jeg er træt af at lytte til Peter Pedal. Kan man ikke skifte dvd? Det har været den samme alle fire gange.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Nord Irland