COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tinos - Rafina er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Tinos til Rafina færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Kykladerne til Athen side

Om bord på færgerne

Tinos - Rafina færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 3 Sailings Daily 3 hr 20 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr
  • Get price

Tinos til Rafina færge

Tinos Rafina færgeruten forbinder Kykladerne med Athen og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 7 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 3 gange dag, SeaJets 7 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 14 gange Uge.

Der er 49 overfarter Uge på Tinos Rafina overfarten mellem Kykladerne og Athen og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tinos Guide

Den græske ø Tinos ligger i Det Ægæiske Hav og er del af Kykladerne. Øen var oprindeligt navngivet Opiussa og Hydroessa i oldtiden, og er nu hjemsted for kirken Jomfru Maria på Hora, som er en af de største kirker i Grækenland. Kirken blev bygget på det sted, hvor et ortodoks billede af Jomfru Maria blev fundet, efter en vision af nonnen Pelagia, mellem 1823 og 1831. Den rummelige kirke, som er af traditionel arkitektonisk stil, har mange buer og består af to etager med mange mindre bygninger på sin gårdplads.

Tinos er forbundet med båd til havnene i Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos og næsten alle de kykladiske øer.


Rafina Guide

Den græske by Rafina ligger på østkysten af Attika-regionen på det græske fastland, på bredden af Det Ægæiske Hav. Byen ligger tæt på Artemida og Nea Makri og den græske hovedstad, Athen, som ligger omkring 25 km vest. På grund af sin nærhed til Athen er Rafina populær blandt mange athenere, der besøger byen for at nyde de mange fiskerestauranter, som ligger omkring havnen. Det er ikke ualmindeligt at se dagens fangst liggende på is udenfor restauranterne.

Rafina er den andenstørste havn i Attika, efter Athen, og der er færgeforbindelser til den sydlige del af Euboea og Kykladerne.