Pythagorio til Agathonisi færge

Pythagorio Agathonisi færgeruten forbinder Samos med Dodekaneserne. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Dodekanisos Seaways. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Pythagorio Agathonisi færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Pythagorio - Agathonisi færgeselskaber

  • Dodekanisos Seaways
    • 2 Afgange Ugentlig 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Pythagorio Agathonisi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Pythagorio Agathonisi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Agathonisi Guide

Den lille græske ø Agathonisi er en en af de nordligste af Dodekaneserne. Øens befolkning er kun omkring 200, og dens areal er bare 14 km2 og en kystlinje på ca. 32 km. Der er tre byer på øen; Aghios Georgios, Megalo og Mikro Chorio, som alle er kendt for den dejlige traditionelle arkitektur og smukke haver. Sammen med sine naboøer har Agathonisi et vigtigt økosystem, der er hjemsted for mange sjældne fuglearter og er del af et beskyttet område.

Der er færger fra øen til destinationer, som inkluderer Patmos, Leros, Lipsi, Samos og Chios. Sejltiden afhænger af destinationen.