Patmos til Kos færge

Patmos Kos færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Blue Star Ferries sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 50 minutter mens Dodekanisos Seaways servicen sejler op til 11 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 t 10 m.

Der er 16 overfarter Uge på Patmos Kos ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patmos - Kos færgeselskaber

  • Blue Star Ferries
    • 5 Afgange Ugentlig 2 t 50 m
    • Få pris
  • Dodekanisos Seaways
    • 11 Afgange Ugentlig 2 t 10 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Patmos Kos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Patmos Kos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er beliggende i Det Ægæiske Hav, og er del af Dodekaneserne. Det er en af øgruppens nordligste øer, og den ligger ud for Tyrkiets vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og dens havn ligger i byen Skala. Øen er populær blandt turister fra hele verden. Det er en smuk ø med traditionelle hvidkalkede huse, krystalklart vand, fremragende mad og et blomstrende natteliv.

Patmos har en færgeforbindelse til Piræus, de øvrige øer i Dodekaneserne og til de andre øer i Det Ægæiske Hav, så som Samos og Ikaria.

Kos Guide

Kos er en græsk ø, der ligger i Det Ægæiske Hav på den sydlige side af øen Kalymnos og den nordlige del af øen Nisyros. Øen, der kun ligger ca. 5 km fra den tyrkiske kyst, er den tredje største af Dodekaneserne. Kos er et velkendt og populært feriemål, og her kan man nyde øens strande. Kos var en af de første græske øer, som anerkendte fordelen af turisme og som et resultat blev mange hoteller bygget langs øens strande og sandede kystlinje i syd og øst. Cykling er en populær aktivitet på Kos, da øens terræn er fladt og fordi der er mange cykeludlejning forretninger på hele øen, samt dedikeret cykelstier mellem nogle af de større hoteller.
Der er en daglig færgeservice mellem Kos og Piræus, samt mellem Kos og resten af Dodekaneserne, øerne i det nordøstlige Ægæiske Hav og Tyrkiet.