COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Evdilos - Karlovassi er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Evdilos til Karlovassi færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Ikaria til Samos side

Om bord på færgerne

Evdilos - Karlovassi færgeselskaber

    • 6 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price
    • 2 Sailings Weekly 1 hour 15 min
    • Get price

Evdilos til Karlovassi færge

Evdilos Karlovassi færgeruten forbinder Ikaria med Samos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Hellenic Seaways sejler op til 6 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 10 minutter mens SeaJets servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 15 minutter.

Der er 8 overfarter Uge på Evdilos Karlovassi ruten mellem Ikaria og Samos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den græske ø Ikaria i det ægæiske hav, og var oprindeligt øens hovedstad. I dag er den en lille charmerende landsby en vigtig havneby og centrum for det nordlige, centrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er præget af smalle gader, gamle palæer og betragtes som en af de mest arkitektonisk traditionelle bosættelser på øen.

Byens havn betjener den nordlige side af øen og er en af to havne, der betjener Ikaria. Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Samos og Piræus.


Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en af de mest populære byer på den græske ø Samos, som ligger i det nordlige Ægæiske Hav. Øen har en rig historie og er et vigtigt handelspunkt for den ægæiske region.
Byen ligger på den nordlige del af øen og frem til det 20. århundrede, var den nok bedst kendt for sin tobak fremstilling og garveri. En populær attraktion i byen er Tannery Museum, som fortæller om øens lange historie i garveri, der går tilbage til oldtiden. Der er også nogle fine eksempler på neoklassiske palæer i byen, som ligger ved siden af resterne af store sten fabrikker.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Piræus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.