Evdilos til Karlovassi færge

Evdilos Karlovassi færgeruten forbinder Ikaria med Samos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 1 time 15 minutter mens Hellenic Seaways servicen sejler op til 5 afgange ugentligt med en sejltid fra 1 time 5 m.

Der er 7 overfarter Uge på Evdilos Karlovassi ruten mellem Ikaria og Samos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Evdilos - Karlovassi færgeselskaber

  • SeaJets
    • 2 Afgange Ugentlig 1 time 15 m
    • Få pris
  • Hellenic Seaways
    • 5 Afgange Ugentlig 1 time 5 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Evdilos Karlovassi Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Evdilos Karlovassi ruten er for en bil og 2 passagerer.

Evdilos Guide

Evdilos er en landsby på den græske ø Ikaria i det ægæiske hav, og var oprindeligt øens hovedstad. I dag er den en lille charmerende landsby en vigtig havneby og centrum for det nordlige, centrale og vestlige Ikaria. Landsbyen er præget af smalle gader, gamle palæer og betragtes som en af de mest arkitektonisk traditionelle bosættelser på øen.

Byens havn betjener den nordlige side af øen og er en af to havne, der betjener Ikaria. Fra havnen er der daglige færgeforbindelser til Samos og Piræus.

Karlovassi Guide

Turistbyen og havnen Karlovassi er en af de mest populære byer på den græske ø Samos, som ligger i det nordlige Ægæiske Hav. Øen har en rig historie og er et vigtigt handelspunkt for den ægæiske region.
Byen ligger på den nordlige del af øen og frem til det 20. århundrede, var den nok bedst kendt for sin tobak fremstilling og garveri. En populær attraktion i byen er Tannery Museum, som fortæller om øens lange historie i garveri, der går tilbage til oldtiden. Der er også nogle fine eksempler på neoklassiske palæer i byen, som ligger ved siden af resterne af store sten fabrikker.
Der er færgeforbindelser fra byens havn til Piræus, Chios, Fournoi, Agios Kirikos, Evdilos, Syros og Kavala.