Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Santander havn

 • Med bil

  For at komme til Santander havn, tag N634 vestpå langs kysten mod Coruna og mod øst i retning af Bilbao. N611 går sydpå til Valladolid og N623 forbinder havnen med Burgos. For at komme til havnen fra byen, følg skiltene til Puerto, Zona Maritima eller Ferry.

 • Med tog

  Togstationen ligger 5-10 minutter væk fra havnen og herfra er der servicer til Bilbao og Oviedo. RENFE er det nationale togsystem og har forbindelser til næsten alle byer i Spanien. Besøg Renfe hjemmeside for mere information.

 • Med bus

  Der er en busstation i Santander omkring 5-10 minutter fra havnen og der er regulære servicer til/fra Madrid og Bilbao.

 • Parkering

  Santander havn parkering er kun tilladt for at afsætte og afhente passagerer. Passagerer som ønsker at parkere i længere tid, skal bruge en af parkeringspladserne i nærheden.

 • Adresse

  Estacion Maritime, Santander, 39002

 • Santander overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Santander før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Santander overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Santander færgeservicer

Santander Guide

Santander Guide

Santander er en kystby og hovedstad af den store kommune Cantabrian, som er beliggende på den spanske nordkyst. I det romerske kejserrige var byen kendt som Portus Victoria Tuliobrigesium. Santanders nuværende navn stammer fra Sankt Emeterio, som er navnet på en martyr vis hoved (ifølge en legende) blev bragt dertil i det 3. århundrede. I 1187 gjorde Kong Alfonso VIII abbeden af San Emeterio til Lord, og 1248 deltog Santander i kampen om Sevilla. Havnen var betydningsfuld for Castile i den sene middelalder, og også for handel med den nye verden. Santander blev officielt en by i 1755. I 1893 ekspoloderede fragtskibet Cabo Machichaoco i havnen og dræbte 500 mennesker.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking