Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Patmos - Symi (Simi) er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Patmos - Symi (Simi) færgeselskaber

    • 4 Sailings Weekly 4 hr
    • Get price
    • 4 Sailings Weekly 6 hr
    • Get price

Patmos til Symi færge

Patmos Symi færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 4 timer mens Blue Star Ferries servicen sejler op til 4 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer.

Der er 8 overfarter Uge på Patmos Symi ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er beliggende i Det Ægæiske Hav, og er del af Dodekaneserne. Det er en af øgruppens nordligste øer, og den ligger ud for Tyrkiets vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og dens havn ligger i byen Skala. Øen er populær blandt turister fra hele verden. Det er en smuk ø med traditionelle hvidkalkede huse, krystalklart vand, fremragende mad og et blomstrende natteliv.

Patmos har en færgeforbindelse til Piræus, de øvrige øer i Dodekaneserne og til de andre øer i Det Ægæiske Hav, så som Samos og Ikaria.


Symi Guide

Symi er en lille ø i Dodekaneserne, nord for Rhodos i Grækenland.