COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Patmos - Symi er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Patmos - Symi færgeselskaber

    • 1 Afgang Ugentlig 3 t 45 m
    • Få pris
    • 2 Afgange Ugentlig 6 t 25 m
    • Få pris

Patmos til Symi færge

Patmos Symi færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer 45 minutter mens Blue Star Ferries servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 6 timer 25 minutter.

Der er 3 overfarter Uge på Patmos Symi ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Patmos Guide

Den græske ø Patmos er beliggende i Det Ægæiske Hav, og er del af Dodekaneserne. Det er en af øgruppens nordligste øer, og den ligger ud for Tyrkiets vestkyst. Patmos hovedstad er Chora og dens havn ligger i byen Skala. Øen er populær blandt turister fra hele verden. Det er en smuk ø med traditionelle hvidkalkede huse, krystalklart vand, fremragende mad og et blomstrende natteliv.

Patmos har en færgeforbindelse til Piræus, de øvrige øer i Dodekaneserne og til de andre øer i Det Ægæiske Hav, så som Samos og Ikaria.


Symi Guide

Symi er en lille ø i Dodekaneserne, nord for Rhodos i Grækenland.