Piræus til Folegandros færge

Piræus Folegandros færgeruten forbinder Athen med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Zante Ferries sejler op til 5 gange Uge, SeaJets 14 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 26 overfarter Uge på Piræus Folegandros overfarten mellem Athen og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Piræus - Folegandros færgeselskaber

 • Zante Ferries
  • 5 Afgange Ugentlig 6 t 25 m
  • Få pris
 • SeaJets
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 7 Afgange Ugentlig 4 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Piræus Folegandros Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Piræus Folegandros ruten er for en bil og 2 passagerer.

Piræus Guide

Havnebyen Piræus i Grækenland ligger på Den Saroniske Bugt i Attika-området, og er en del af byområdet Athen. Athen centrum ligger omkring 12 km fra havnen. Piræus centrum er ikke særlig turistvenlig, da den er stærkt trafikeret, men der findes også mange indretninger i byen, som er hjælpsomme og interessante for rejsende, såsom banker, offentlige bygninger, gågader, butiksstrøger, og lignende.

Området omkring Zea Marina og Mikrolimano Havn er nok den mest attraktive del af Piræus, og her findes et godt udvalg af restauranter, cafeer og bars.

Piræus er Grækenlands hovedhavn, den største i Europa, og den tredjestørste i verden. Faciliteter i havnen inkluderer hæveautomater, vekselkontor, restauranter, cafeer, bars og en række rejsebureauer. Der er færger fra Piræus til Kreta, Kykladerne, Dodekaneserne, de østlige dele af Grækenland og den nordlige og østlige del af Det Ægæiske Hav.

Folegandros Guide

Den græske ø Folegandros er del af Kykladerne og ligger i det Ægæiske Hav. Øen, der har sit navn for sønnen af Kong Minos, er populær blandt besøgende på grund af de uspolerede strande, det krystalklare vand og den traditionelle arkitektur.
Populære attraktioner på øen inkluderer den hvidkalkede kirke, som har udsigt over byen Hora (eller Chora), og kan nås ved at tage en sten sti. Det siges, at kirken blev bygget på stedet af et gammelt tempel og indeholder antikke indskriptioner og statuer.
Øens havn ligger ved Karavostasis, som er det perfekte udgangspunkt for ture til strandene i Vitzetzo, Hohlidia, Livadi og Pountaki. Der er færgeforbindelser fra havnen til Piræus, Rafina, de øvrige øer i Kykladerne, Dodekaneserne, Kreta og Rhodos.