Paros til Tinos færge

Paros Tinos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Minoan Lines sejler op til 1 gange Uge, Cyclades Fast Ferries 2 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 13 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Paros Tinos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Paros - Tinos færgeselskaber

 • Minoan Lines
  • 1 Afgang Ugentlig 1 time 30 m
  • Få pris
 • Cyclades Fast Ferries
  • 2 Afgange Ugentlig 2 t 20 m
  • Få pris
 • Golden Star Ferries
  • 13 Afgange Ugentlig 1 time 20 m
  • Få pris

Gennemsnitlige Paros Tinos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Paros Tinos ruten er for en bil og 2 passagerer.

Paros Guide

Den græske ø Paros er del af Kykladerne og ligger 160 km sydøst for havnen i Piræus.

Paros er historisk kendt for sin fine hvide marmor, og forladte marmor miner og stenbrud kan findes rundt på øen. I dag er øens vigtigste indtægtskilde turisme. Hovedstaden, Parikia, er en typisk smuk kykladisk landsby med hvidkalkede huse og neoklassiske palæer.

Stående på toppen af en bakke midt i landsbyen er et venetiansk slot fra det 13. århundrede, som giver en herlig udsigt over byen og det omkringliggende område. Der er også en vigtig kirkelig attraktion i byen i form af Panayia Ekatotapyliani fra det 6. århundrede, også kendt som Katapoliani.

Øens havn ligger også i Parikia og herfra er der generelt færgeforbindelser til Piræus og de øvrige øer i Kykladerne.

Tinos Guide

Den græske ø Tinos er del af Dodekanserne og ligger i det Ægæiske Hav. Det er den perfekte destination for en afslappende familieferie med sandede strande med rolige vand og et godt udvalg af turistfaciliteter. Øens mest traditionelle landsbyer ligger inde i landet, og er berømt for deres maleriske arkitektur og charme. Øens mest karakteristiske landsby, med sin tradition for marmo udskæring, er Pyrgos. Tinos har en særlig plads i grækernes hjerte, da øen er hjemsted for kirken Panagia, som anses for at være beskytter af landet.

Tinos har færgeforbindelser til Piræus og Rafina, og også til øerne Andros, Syros og Mykonos, og næsten alle de kykladiske øer.