Symi
Panormitis
Færger til Dodekaneserne
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Symi til Panormitis færge

Symi Panormitis færgeruten forbinder Dodekaneserne med Dodekaneserne og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Dodekanisos Seaways sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 50 minutter mens Anes Ferries servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 30 minutter.

Der er 10 overfarter Uge på Symi Panormitis ruten mellem Dodekaneserne og Dodekaneserne. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Symi til Panormitis?

  Færgeoverfarten fra Symi til Panormitis tager ca. 40m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Symi og Panormitis?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Symi til Panormitis. Disse er
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Symi til Panormitis?

  Book færger fra Symi til Panormitis via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Kan du rejse som fodpassager på færgen fra [Portfrom] til Panormitis?

  Ja, du kan rejse som fodpassager fra Symi til Panormitis med
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Kan du tage din bil med på færgen fra Symi til Panormitis?

  Ja, du kan rejse med et køretøj fra Symi til Panormitis med
  • Dodekanisos Seaways
  • Anes Ferries
 • Kan man tage kæledyr med på færgen fra Symi til Panormitis?

  Ja, kæledyr er tilladt om bord på færgen. Du skal muligvis have et dyrepas og andre dokumenter for at tage din pelsede bedste ven med dig. I øjeblikket kan du medbringe kæledyr på færger med
  • Anes Ferries

Symi Guide

Den græske ø Symi er en af Dodekaneserne og ligger omkring 40 km nordvest for øen Rhodos og 420 km fra havnen i Piræus. Symis nærmeste naboer er Datca og Bozburun, halvøer af Mugla provinsen i Tyrkiet.
Øens terræn er hovedsageligt bjergrigt og dens kystlinje består enten af strande og afsides bugter, eller klipper. Beliggende på den nordøstlige kyst af øen er dens største by, også kaldet Symi. Den nedre bydel er området omkring havnen, kaldet Yialos, og den øvre by hedder Horio eller Ano Symi.

Der er ikke meget at lave på øen, bortset fra at dase på stranden eller svømme i det krystalklare hav, og det er nok netop det, der er øens charme. Derudover er det også værd at besøge klosteret dedikeret til Ærkeenglen Panormitis, der er et tidligt 18. århundrede bygget græsk-ortodoks kloster, der ligger ved kysten i den sydvestlige del af landet.

Over Ano Symi står Kastroet, der blev bygget af ridderne af st Jonathan, som en udvidelse af et Byzantinsk slot, der ligger på det samme sted. En stor del af strukturen findes endnu, og der er også tegn på en gammel citadel, på hvilket grundlag de to senere slotte blev bygget.


Panormitis Guide

Den græske ø Symi er del af Dodekaneserne og ligger nord for den græske ø Rhodos og tæt på Tyrkiets sydvestlige kyst. Øen har ikke mange strande, og dem den har, har en tendens til at være rullesten med større sten under vandet, som tilbyder lidt skygge. Men øen er kendt for sin fred og ro, selvom besøgende bør bemærke, at sommertemperaturer kan nå 40 grader eller mere i juli og august.

En populær attraktion på øen er klostret Panormitis, der ligger på en bugt af samme navn. Mange mennesker besøger klostret fra hele landet på dets festdag, den 8. november, hvor pilgrimme tilbydes mad, vin og fri akkommodation. Mange tror, at klostret blev bygget på stedet af et gammelt tempel, men arkæologiske fund er ikke blevet fundet til at opbakke dette, men eksistensen af klosteret går tilbage til det 15. århundrede.

Symi er en populær destination for dagsture, da der er regelmæssige færger fra Mandraki på Rhodos.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking