Kyllini til Zante færge

Kyllini Zante færgeruten forbinder Grækenland med Zakynthos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 time mens Levante Ferries servicen sejler op til 7 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 15 m.

Der er 10 overfarter dag på Kyllini Zante ruten mellem Grækenland og Zakynthos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kyllini - Zante færgeselskaber

  • Kefalonian Lines
    • 3 Afgange Dagligt 1 time
    • Få pris
  • Levante Ferries
    • 7 Afgange Dagligt 1 time 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Kyllini Zante Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Kyllini Zante ruten er for en bil og 2 passagerer.

Kyllini Guide

Den græske havneby Kyllini ligger i Kastro-Kyllini regionen i Grækenland, omkring 11 km vest for Andravida, 28 km nord for Zakynthos og 39 km nordvest for Pyrgos. Byen har en smuk strand med gyldent sand, der er beliggende i området omkring Fournia Beach. Besøgende kan også nyde de naturlige kurbade i Kyllini Baths. En vigtig attraktion i byen er Chlemoutsi Castle, som består af hoved slottet og en sekskantet bygning, med en indre gårdhave.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Zakynthos, Cephalonia, Argostoli, Proos, Ithaka og Sami.

Zante Guide

Den græske ø Zakynthos, eller Zante, er en af de mest populære og smukke af de Ioniske øer. Den ligger syd for øen Kefallonia og er kendt for sit krystalklare hav og meget livlige natteliv, der tilsammen gør den til et populært feriemål for yngre turister. Den mest berømte strand på øen er Navagio, som har gyldent sand og dejligt varmt, blå vand. Bådture til Navagio og Blue Caves er meget populære mens på øen. Andre gode strande på Zakynthos inkluderer Vassilikos, Gerakas, Spiantza og en række andre på sydkysten.

Zakynthos har to havne. Hovedhavnen ligger i Zakynthos by og den anden i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er der forbindelser til Kyllini. Fra havnen i Agios Nikolaos er der en forbindelse til havnen i Pesada på Kefallonia.