COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kyllini - Zakynthos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Grækenland til Zakynthos side

Kyllini - Zakynthos færgeselskaber

    • 3 Sailings Daily 1 hour
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 1 hour 15 min
    • Get price

Kyllini til Zakynthos færge

Kyllini Zakynthos færgeruten forbinder Grækenland med Zakynthos og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Kefalonian Lines sejler op til 3 gange dagligt med en sejltid på omkring 1 hour mens Levante Ferries servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 1 time 15 minutter.

Der er 49 overfarter Uge på Kyllini Zakynthos ruten mellem Grækenland og Zakynthos. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Kyllini Guide

Den græske havneby Kyllini ligger i Kastro-Kyllini regionen i Grækenland, omkring 11 km vest for Andravida, 28 km nord for Zakynthos og 39 km nordvest for Pyrgos. Byen har en smuk strand med gyldent sand, der er beliggende i området omkring Fournia Beach. Besøgende kan også nyde de naturlige kurbade i Kyllini Baths. En vigtig attraktion i byen er Chlemoutsi Castle, som består af hoved slottet og en sekskantet bygning, med en indre gårdhave.

Fra havnen er der færgeforbindelser til Zakynthos, Cephalonia, Argostoli, Proos, Ithaka og Sami.


Zakynthos Guide

Den græske ø Zakynthos, eller Zante, er en af de mest populære og smukke af de Ioniske øer. Den ligger syd for øen Kefallonia og er kendt for sit krystalklare hav og meget livlige natteliv, der tilsammen gør den til et populært feriemål for yngre turister. Den mest berømte strand på øen er Navagio, som har gyldent sand og dejligt varmt, blå vand. Bådture til Navagio og Blue Caves er meget populære mens på øen. Andre gode strande på Zakynthos inkluderer Vassilikos, Gerakas, Spiantza og en række andre på sydkysten.

Zakynthos har to havne. Hovedhavnen ligger i Zakynthos by og den anden i landsbyen Agios Nikolaos. Fra hovedhavnen er der forbindelser til Kyllini. Fra havnen i Agios Nikolaos er der en forbindelse til havnen i Pesada på Kefallonia.