COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Folegandros - Milos er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om bord på færgerne

Folegandros - Milos færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 1 hour 5 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 2 hr 40 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 1 hour 50 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 1 hour 10 min
  • Get price

Folegandros til Milos færge

Folegandros Milos færgeruten forbinder Kykladerne med Kykladerne og leveres i øjeblikket af 4 færgeselskaber. SeaJets sejler op til 7 gange Uge, Hellenic Seaways 1 gange Uge, Zante Ferries 1 gange Uge & Golden Star Ferries servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 16 overfarter Uge på Folegandros Milos overfarten mellem Kykladerne og Kykladerne og med 4 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Folegandros Guide

Folegandros er en græsk ø i Det Ægæiske Hav og er en del af Kykladerne. Den lille ø, ca. 32 kvadratkilometer, har omkring 765 indbyggere og tre landsbyer; Chora, Karavostasis, som også er øens havn, og Ano Meria. Kirken Panaghia tilbyder besøgende en hyggelig gåtur med storslået udsigt over Chora og øens vestkyst. Folegandros har en række dejlige strande, men alle er temmelig svære at komme til. Nogle kræver lidt af en gåtur eller er kun tilgængelige med båd. De to strande, som kan nås med bil, er Karavostasi og Angali.

Der er færgeforbindelser til øen fra Piræus, Rafini, de øvrige Kykladerne, Kreta, Rhodos og Dodekanserne.


Milos Guide

Milos er en græsk ø, der er den mest vestlige ø i Kykladerne og er kendt som stedet, hvor statuen af Venus, eller Afrodite, blev opdaget, selvom statuen nu er udstillet på Louvre-museet i Paris. Øen har omkring 5000 indbyggere, der bor i syv små landsbyer spredt rundt på øen. I modsætning til mange af sine kykladiske naboer, er turisme relativt nyt på Milos, og turister besøger nu for at nyde øens naturlige landskab, som er af vulkansk oprindelse.

Øen er forbundet til Piræus havn, de andre kykladiske øer, Dodekaneserne og Kreta med både færger og hurtigfærger. Der er to havne på Milos. Hovedhavnen er i Adamas og den anden er i Apollonia, der forbinder øen med øerne Kimoslos og Glaronissia.